Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Παρέμβαση για γέλια του επίδοξου προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας Β. Φωτιάδη

Νέα παρέμβαση έκανε με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Βασίλης Φωτιάδης που θέλει ντε και καλά να διαδεχτεί την διοίκηση Καραμελίδη που διαχειρίζεται τις τύχες του τοπικού ποδοσφαίρου επί εικσαετία. Ο Φωτιάδης, ένας παλιός παράγοντας του χώρου που όμως έχει αφήσει σαφές και διακριτό αποτύπωμα και ο οποίος σε καμιά περίπτωση δεν είναι ικανός να εμπνεύσει και να δώσει όραμα ανανέωσης και ελπίδας επιχειρεί να καταλάβει τον προεδρικό θώκο βρίσκοντας τον.....
Καραμελίδη στο ...καναβάτσο αφού αυτός βρίσκεται ήδη κατηγορούμενος με κατηγορητήριο κακουργηματικού χαρακτήρα και έχοντας χάσει τα αξιώματά του τόσο στην ΕΠΣΗ όσο και στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.
Ο Φωτιάδης αυτή τη φορά ασχολείται με την διαιτησία εξαπολύοντας βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον τους. Λέει για παράδειγμα ότι ορισμένοι διαιτητές είναι ενεργούμενα και εκτελούν διατεταγμενη αποστολή ως εντολοδόχοι της ΚΕΔ και του Καραμελίδη. Μάλιστα ο εν λόγω επίδοξος πρόεδρος της ΕΠΣΗ προχωρά ακόμα ένα βήμα και γίνεται καθηγητής διαιτησίας αξιολογώντας την απόδοσή τους εκφράζοντας παράλληλα και την συμπαράστασή του στους παράγοντες των ομάδων που όπως ως νέα Μάρθα Βούρτση λέει δουλεύουν όλη τη μέρα στα χωράφια και στηρίζουν τις ομάδες τους!!!
Το επιχείρημα του Φωτιάδη είναι αν μη τι άλλο αστείο. Επιχειρεί να συντηρηθεί στην επικαιρότητα χρησιμοποιώντας κατωτέρου στάθμης επιχειρήματα που αν μη τι άλλο προκαλούν γέλιο. Λες και οι παράγοντες ως μωρές παρθένες αγνοούν το σύστημα που επικρατεί, δεν το έχουν υπηρετήσει, δεν έχουν συμβάλει στην γιγάντωσή του, δεν έχουν συμμετάσχει εν τέλει σε τέτοιου τύπου αποστολές και στησίματα.
Αλήθεια, σε ποιούς νομίζει ότι απευθύνεται ο Φωτιάδης; Σε ηλήθιους ή σε πρόβατα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: