Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Τώρα θα μάθουμε το επίπεδο του Καρανίκα; Ξεφτιλίζονται μαζί του όσοι τον στήριξαν τότε που έγινε σύμβουλος ή μήπως όχι;

Πολύς λόγος για τον Καρανίκα και δώστου οι δημοσιεύσεις και από Ημαθιώτικα σάιτ μήπως και τσιμπήσουν κάνα "κλικ" παραπάνω. Βλέπετε το όνομα του και καλά συμβούλου του Τσίπρα συνεχίζει να πουλάει όχι γιατί παράγει έργο προς όφελος της κυβέρνησης και του Τσίπρα που του βρήκε δουλειά με κοστούμι και γραβάτα αλλά πουλάει γιατί ο συγκεκριμένος λέει και κάνει συνεχώς "καρανικιές".
Προσωπικά αν και θα μπορούσα τώρα να γράψω πολλά για τον τύπο αυτόν δεν θα το κάνω διότι.... αξία θα του δώσω. Και συν τοις άλλοις, αρχίζω και τον λυπάμαι τον έρμο που νόμιζε ότι η κεντρική σκηνή και η δημοσιότητα είναι Μανιφέστο και facebook να κάνει επιθέσεις υβριστικές, να ξεστομίζει ό,τι μπαρούφα μπορεί κανείς να φανταστεί. Που νόμιζε ότι η κεντρική πολιτική έχει σχέση με εφέ που έκανε στους νέους της Σαλονίκης που υποτίθεται έκανε καθοδήγηση, ότι έχει σχέση με τα σουβλάκια που έψηνε στα αντιρατσιστικά κλπ κλπ.

 Η αναφορά μου έχει να κάνει με όλους εκείνους που όταν διορίστηκε και έγινε ο κακός χαμός έσπευσαν να τον στηρίξουν και μάλιστα να δικαιολογήσουν τρόπω τινά τον διορισμό του λέγοντας το εξής γελοίο επιχείρημα: "θα μεταφέρει τον σφυγμό της κοινωνίας στον Τσίπρα".

Αν ο σφυγμός της κοινωνίας αποτυπώνεται στα όσα έλεγε για 40 λεπτά με μια δημοσιογραφίνα ενός κουτσομπολίστικου περιοδικού που ασχολείται με το τι χρώμα βρακί φοράει η Μενεγάκη κλπ τότε είναι προφανές ότι μόνο ο Καρανίκας δεν φταίει αλλά όλοι αυτοί που τον επέλεξαν και όλοι αυτοί που τον στήριξαν.
Ας τον λούζονται τώρα και τσιμουδιά εφεξής ότι δεν μπορούσαν να κάνουν και να πουν τίποτα. Γίνονται μαζί του ξεφτίλες αν δεν το καταλαβαίνουν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο κάθε τεμπέλης σαν τον καρανίκα στο όνομα της αριστεράς ξεφτυλίζει την αριστερά και ας μην έχει καμία σχέση. Στο όνομα αριστερά πατάει ο τύπος. Αλλά βλέπεις ο συριζα με την σημαία της αριστεράς βγήκε πρώτο κόμμα. Και εξαιτίας του ηλίθιου συριζα θα εξαφανίσουν την αριστερά για χρόνια. Αλλά καλά να πάθουμε όταν βγάζαμε άρθρα υποστήριξης επειδή δεν πήγε στρατό . Δυστυχώς πάντα τα σκουλήκια στον κόρφο μας τρεφόταν. Αλλά τα 10 χιλιάρικα τον μήνα καλά είναι για τον επαναστάτη της φακής. Καλά να πάθουμε. Βλέπεις τώρα έγινε αριστερός με δεξιές τσέπες. Αυτοί - αυτός είναι οι προδότες της αριστεράς που δυστυχώς είναι ακόμη κυβέρνηση. Απλά έχω πάθει την πλάκα μου με τους γνήσιους ( ας πούμε) αριστερούς (επιφανείς
) που έχουν εντελώς βουλωμένα τα στόματα τους. Ντροπή τους .

Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Να εδώ ο βολευτής Γιδά κ. Αντωνίου, που συνευθύνεται για το σφαγιασμό των συνταξιούχων και για τη φορολεηλασία του ΕΝΦΙΑ, αμέριστα στηρίζει τον προσληφθέντα για πρωθυπουργικό σύμβουλο με το ατράνταχτο επιχείρημα ότι κατάγεται από οκογένεια μεροκαματιάρηδων...

http://www.roumlouki.gr/politiki/item/1709-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B1-%CE%BF-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85