Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Σαρωτική η επικράτηση της ΔΑΚΕ στο ΝΤ ΑΔΕΔΥ Ημαθίας: Μήνυμα για σαρωτικές απολύσεις προς τη ΝΔ- Να τους απολύσει όλους ο Μητσοτάκης μπας και ....

Ψήφισαν σήμερα το πρωί οι αντιπρόσωποι στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ημαθίας και εξέλεξαν την διοίκησή τους. Νικήτρια αναδείχτηκε η παράταξη της ΔΑΚΕ. Της ΝΔ δηλαδή όπου αρχηγός είναι ο Κυριάκος που είχε κάνει σημαία της πολιτικής του ύπαρξης τις απολύσεις. 
Η ΔΑΚΕ λοιπόν πρώτευσε και πήρε τις..... 4 από τις 9 έδρες της διοίκησης. Οι αντιπρόσωποι όντας δημόσιοι υπάλληλοι φαίνεται ότι εκτίμησαν την άποψη του Μητσοτάκη και προφανώς είναι διατεθειμένοι να υποστούν το κόστος της απόλυσης για να σωθούν οι τράπεζες και να εφαρμοστεί πιστά το μνημόνιο.

Ο Σύριζα που επίσης κατήλθε στις εκλογές αυτές πέτυχε την εκλογή δυο μελών στην νέα διοίκηση όπως και το ΠΑΜΕ και μία έδρα πήρε το Πασόκ. Ναι κυρίες και κύριοι, το Πασόκ είναι εδώ ενωμένο δεν ξέρω αλλά δυνατό αποκλείεται. Πάντως παραμένει εδώ και εκλέγει συμβούλους.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από αυτή τη διαδικασία ποιο είναι; Μα, η βλακεία δεν παλεύεται και ότι καλά θα κάνει ο Μητσοτάκης όταν εκλεγεί πρωθυπουργός να τους απολύσει όλους. Ίσως τότε αναρωτηθούν οι ηλίθιοι γιατί συμβαίνει αυτό, ίσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: