Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Χιλιάδες κόσμου στην 13η Γιορτή της Πίτας στην Αλεξάνδρεια - Ευχαριστήριο Δελιόπουλου (ΚΕΔΑ)

Χιλιάδες κόσμου χωρίς υπερβολή κατέκλυσαν το βράδυ της Κυριακής το κέντρο της Αλεξάνδρειας για να συμμετάσχουν στην Γιορτή της Πίτας, στην εκδήλωση θεσμό πλέον στην Αλεξάνδρεια που ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια και συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον από τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.

Τα περίπτερα που....
χρησιμοποίησαν οι σύλλογοι στήθηκαν από νωρίς από συνεργεία της ΚΕΔΑ και του δήμου και όλα κύλησαν στην εντέλεια υπό την συνεχή επίβλεψη του προέδρου της ΚΕΔΑ Στέφανου Δελιόπουλου που είδε ακόμα μια εκδήλωση, ίσως η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση, να στέφεται με απόλυτη επιτυχία.

Οι σύλλογοι είχαν ετοιμάσει πίτες πάσης φύσεως και γλυκά και αφού έγινε αυτοψία από την αρμόδια επιτροπή για να αναδειχτεί ο νικητής του καλύτερου περιπτέρου μοιράστηκαν οι πίτες στον κόσμο που αδημονούσε. Στην συνέχεια άρχισαν τα χορευτικά συγκροτήματα να χορεύουν και οι θεατές συμπολίτες και όχι μόνο να παρακολουθούν και να χειροκροτούν κάθε σύλλογο για την συμμετοχή του.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Στ. Δελιόπουλος μετά το πέρας της εκδήλωσης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι συμμετείχαν στην γιορτή λέγοντας τα εξής:

"Η Κ.Ε.Δ.Α. μετά το πέρας της 13ης πετυχημένης γιορτής παραδοσιακής  πίτας θα ήθελε να ευχαριστήσει:

-το Δ.Σ. και το προσωπικό της Κ.Ε.Δ.Α.
-την Αντιδημαρχία καθαριότητας
-το Αστυνομικό τμήμα Αλεξάνδρειας
-τον Ηλεκτρονικό Τύπο του Δήμου μας
-τους μύλους  Καρανίκα
-την γαλακτοβιομηχανία της ΔΕΛΤΑ
-το στεγνοκαθαριστήριο του Τριανταφυλλόπουλου Νίκου
-τον σύλλογο Ποντίων Αλεξάνδρειας και περιχώρων
-τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης της Αλεξάνδρειας
-τους Αντωνίου Χρύσα, Ρηγοπούλου Ναυσικά και Γιοβανόπουλο Γρηγόρη

Τελειώνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που συμμετείχαν καθώς και σε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στην χθεσινή εκδήλωση.
Ανανεώνουμε το ραντεβού για  του χρόνου στην 14η Γιορτή Παραδοσιακής Πίτας". 


Δεν υπάρχουν σχόλια: