Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Δεν κληρώθηκε να μιλήσει ο Χρ. Αντωνίου στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Το 2ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε εξέλιξη και ως γνωστόν σ΄ αυτό παραβρίσκονται και..... σύνεδροι από την Ημαθία και βέβαια από την οργάνωση της Αλεξάνδρειας. Μεταξύ των συνέδρων και ο βουλευτής Ημαθίας Χρήστος Αντωνίου που εξ όσων γνωρίζουμε έκανε αίτηση να μιλήσει αλλά δεν κληρώθηκε. Γιατί ως γνωστόν όταν υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι να μιλήσουν τότε γίνεται κλήρωση αλλά δεν κληρώθηκε ούτε ο βουλευτής αλλά και κανείς σύνεδρος από την Ημαθία.
Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο που είναι από την δεύτερη μέρα του συνεδρίου βλέπουμε τον Χρ. Αντωνίου και δίπλα του είναι το ιστορικό στέλεχος του Σύριζα Πάνος Τριγάζης που είναι υπεύθυνος στο κίνημα ειρήνης και των διεθνών σχέσεων του κόμματος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκ. Φάμελος και αριστερά ο βουλευτής Καβάλας Εμμανουλίδης.
Είναι αυτονόητο ότι θα επιδιώξουμε μια αποτίμηση των εργασιών του συνεδρίου από τον Χρ. Αντωνίου αμέσως μετά το πέρας των εργασιών του τις ερχόμενες μέρες.

2 σχόλια:

Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Έχασε η Βενετιά βελόνι...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν μιλούσε τι θα έλεγε? Θα έκανε αντίσταση και θα διαμαρτυρόταν για τα αίσχη του ΣΥΡΙΖΑ η μήπως για αυτά που ψήφησε? Ναβγάλουν τον σκασμό και να πάψουν να μιλούν για ΑΡΙΣΤΕΡΑ.