Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Πρωτοφανές σκηνικό στο δήμο Αλεξάνδρειας!!! Ο Ισαάκ καπελώνει τον Γκυρίνη και παραχωρεί συνέντευξη εφόλης της ύλης λέγοντας .....

Την περασμένη βδομάδα ζήσαμε ένα πρωτόγνωρο γεγονός στα τοπικά πράγματα που είχε πρωταγωνιστή, ποιον άλλον, τον υπερδήμαρχο Αλεξάνδρειας Ισαάκ Χαλκίδη. Ο αντ΄ αυτού του Γκυρίνη κάλεσε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης με προσωπική τηλεφωνική επαφή παρακαλώ και τους είπε ότι θέλει να παραχωρήσει συνέντευξη εφόλης της ύλης με ένα και μοναδικό θέμα, τα δημοσιεύματά μου εδώ στα Τοπικά Χρονικά!!!
Αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει στο δήμο Αλεξάνδρειας από το 1990 που εγώ παρακολουθώ τα τοπικά δρώμενα με..... την ιδιότητα του δημοσιογράφου. Η συνέντευξη βέβαια έγινε με τη γνώση και έγκριση του δημάρχου Γκυρίνη και αυτό έχει τη δική του σημασία.

Πάμε τώρα στην συνέντευξη καθαυτή. Ο Ισαάκ Χαλκίδης σκόπιμα και με πλήρη γνώση ότι δεν βρίσκεται στο σπίτι του για να έχει το δικαίωμα να καλεί όποιον θέλει είπε σε σχετική ερώτηση ότι εμένα δε με κάλεσε εσκεμμένα!!! Προφανώς για να αποφύγει τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θα έθετα και βέβαια γνώριζε ότι δε θα μπορούσε να εκστομίσει αβίαστα τα όσα ψευδή και συκοφαντικά είπε ελαφρά τη καρδία και βέβαια θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις αρμοδίως για το γεγονός αυτό.

Απέδωσε τα δημοσιεύματα του τελευταίου καιρού που ασκούν κριτική εις βάρος της διοίκησης Γκυρίνη- Ισαάκ στο γεγονός ότι με αυτά θέλησα να ασκήσω πίεση στη διοίκηση να συγκαλύψουν "παρανομία" την οποία ανακάλυψε τον Οκτώβριο αν και αρμόδιος αντιδήμαρχος από τον Μάρτιο και έχει να κάνει αυτή η παρανομία με την σύζυγό μου. Πρόκειται για ψεύδος ολκής και συκοφαντία τεράστια διότι ούτε παρανομία υπάρχει, όπως όλοι πλέον γνωρίζουν, ούτε ξαφνικά προέκυψαν αυτά τα δημοσιεύματα όπως και ο ίδιος γνωρίζει.
Το μόνο που υπάρχει στο θέμα που ανάφερε για την σύζυγό μου είναι η εμμονική του συμπεριφορά να μην αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, να μην μπορει να κατανοήσει το νομικό πλαίσιο, να αδυνατεί να κατανοήσει τα όσα διαβάζει και να αντιδρά λέγοντας "αποκλείται, δεν είναι δυνατόν να ισχύει αυτό!!!" και εν τέλει να προκύπτει από τον ίδιο και τον δήμαρχο δίωξη εις βάρος της υπαλλήλου χωρίς λόγο και αιτία και καθ υπέρβαση των αρμοδιοτήτων τους. Μια συμπεριφορά που θα κληθούν αμφότεροι να αιτιολογήσουν αρμοδίως.
Ωστόσο, επειδή επί της ουσίας της υπόθεσης τόσο αυτός όσο και όσοι αναπαράγουν τα περί "διπλοθεσίτισσας" θα κληθούν να τα τεμκηριώσουν αρμοδίως αφενός και θα λάβουν αύριο αναλυτική απάντηση από την ίδια την πρώην εργαζόμενη και σύζυγό μου εγώ περιορίζομαι εδώ και θα επανέλθω εφόσον χρειαστεί.

Αυτό που μένει όμως από την παρωδία συνέντευξη του Ισαάκ είναι το εξής άκρως υποτιμητικό για τον ίδιο τον δήμαρχο Γκυρίνη. Είναι ακόμα μια απόδειξη ότι άγεται και φέρεται από τον στενό του συνεργάτη που κάνει ό,τι αυτός θέλει χωρίς να ο Γκυρίνης να έχει το σθένος να αντιδράσει και να του βάλει όρια. Δυστυχώς έχουμε πλέον ένα ιδιότυπο καθεστώς όπου ο κόσμος ψήφισε Γκυρίνη αλλά την εξουσία ασκεί ο Ισαάκ με την πλήρη ανοχή του δημάρχου. Κρίμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φιλε πολυ λιγος ο Γκυρινης.Πολυ λιγος.