Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Οδός Μακεδονομάχων - Μην τυχόν και αναστηθεί κάνας Μακεδονομάχος γιατί θα έχουν πρόβλημα στη διοίκηση Γκυρίνη- Ισαάκ

Οδός Μακεδονομάχων. Άμα ανασταίνονταν οι Μακεδονομάχοι θα αυτοκτονούσαν με το χάλι του δρόμου που τους δώσανε για να τους τιμήσουν
Η οδός Μακεδονομάχων είναι μια από τις μεγαλύτερες της Αλεξάνδρειας. Στο ένα της άκρο βρίσκεται το 2ο Γυμνάσιο-2ο Λύκειο της πόλης και..... αποτελεί μια από τις βασικές εισόδους των εποχούμενων. Ωστόσο, στο σημείο που τέμνεται με την οδό Μ. Αλεξάνδρου και σχηματίζουν μαζί με την οδό 28ης Οκτωβρίου έναν κόμβο, επικρατεί το μαύρο το χάλι. Και μην τυχόν "αναστηθεί" κάνας Μακεδονομάχος θα πάρει με τις πέτρες τη διοίκηση του δήμου...

Εδώ και αρκετό καιρό όπως κατήγγειλε ο δημοτικός σύμβουλος Χρ. Αλευράς υπάρχει μια συνεχής διαρροή νερού που έχει μετατρέψει την περιοχή σε εν δυνάμει εστία αναπαραγωγής κουνουπιών. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος υγείας δεν ασχολήθηκε με το θέμα γιατί αν ασχολούνταν θα έβαζε γυαλιά στον Αλευρά που τόλμησε και το ανέφερε.

Στάση πολυτελείας. Υψηλής αισθητικής
με ό,τι αυτό συνεπάγεται
Βλέπουμε ότι υπάρχει μια στάση του ΚΤΕΛ Ημαθίας που έχει το κακό της το χάλι. Πεζοδρόμιο ανύπαρκτο από τη μια πλευρά λες και βρισκόμαστε σε κάνα χωριό και δεν υπάρχει κόσμος να κυκλοφορήσει ή θα πρέπει να κυκλοφορούν σε ένα πεζοδρόμιο και μόνο. Επίπεδο καθαριότητας μηδενικό.

Είναι ακόμα ένα στιγμιότυπο της πόλης που βρίσκεται σε πλήρη στασιμότητα. Κατά τα άλλα, η διοίκηση Γκυρίνη- Ισαάκ δηλώνει ότι έχει επιτελέσει τεράστιο έργο και το οποίο θα φανεί στο τέλος της τετραετίας παραβλέποντας το γεγονός ότι η θητεία τελειώνει με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 
Μ΄ αρέσει αυτή η έκφραση που λέει συνεχώς ο Ισαάκ και θα τη γράφω όποτε μπορώ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.....

Άμα πέσει κάνα αυτοκίνητο θα το αποζημιώσουν.
Άμα πέσει κάνας άνθρωπος και σπάσει τα πόδια του τί θα κάνουν;

Ένα γόνα χώμα  στην άκρη του δρόμου που δεν καθαρίστηκε ποτέ.
Η φύση δημιούργησε χώρο για μπαξέ τώρα που είναι ο καιρός

Δεν υπάρχουν σχόλια: