Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Η διοίκηση Γκυρίνη- Ισαάκ νοιάζεται για το περιβάλλον! Γι αυτό αφήνει τον αμίαντο να κάνει τη ...δουλειά του στο περιβάλλον και στην δημόσια υγεία!

Οδός Μακεδονομάχων, στα μισά του δρόμου ένα οικόπεδο και μέσα σ΄ αυτό παρατημένες σωλήνες αμιάντου εδώ και πολύ καιρό. 
Ως γνωστόν ο..... αμίαντος είναι ένα υλικό φιλικό στο περιβάλλον, κάνει καλό στην υγεία του ανθρώπου και συνιστάται από τους ειδικούς να έρχονται σε επαφή μ΄ αυτόν ώστε να προσλαμβάνουν τις ευεργετικές του ιδιότητες.
Αυτά θα πρέπει να πιστεύει η διοίκηση Γκυρίνη και ο αρμόδιος για θέματα υγείας κλπ του αυτοτελούς τμήματος αντιδήμαρχος και δεν ξεκουνιούνται από τις θέσεις τους για να βρουν τρόπο να το σηκώσουν αυτό το επικίνδυνο υλικό και να το στείλουν σε ειδική μονάδα ανακύκλωσης ή τέλος πάντων να βρουν μια λύση.
Κατά τα άλλα, σκίζονται στα λόγια ότι μέρα νύχτα δουλεύουν για την προστασία του περιβάλλοντος, για την προστασία της δημόσιας υγείας, για την προστασία γενικώς.
Κατά τα άλλα, ο αντιδήμαρχος Ισαάκ παραπονιέται ότι δεν προβάλλεται το έργο της αντιδημαρχίας του και του αυτοτελούς τμήματος στο οποίο προΐσταται και κάνει κάθε μέρα σπουδαίο έργο αλλά το οποίο όμως δε φαίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: