Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

video-- Κίμων Παράσχου: Οι αιτιάσεις της διοίκησης Γκυρίνη είναι γελοίες- Το έργο δεν έγινε κατά 80%. Δεν πρέπει να πληρωθεί!!!

Ο Κ. Παράσχου παραχωρεί συνέντευξη
στον Τ. Καμπάνη του ράδιο Αβένα 977
Ο δημοσιογράφος Τ. Καμπάνης πήρε μια δήλωση του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας Κίμωνα Παράσχου όπου ο τελευταίος ακούγεται στο βίντεο να μιλάει για την γνωστή υπόθεση-φιάσκο της διοίκησης Γκυρίνη σχετικά με το έργο που έγινε(;) στον πρώην δήμο Αντιγονιδών και έχει να κάνει με την.....
εκσκαφή 23 χιλιάδων κυβικών μέτρων χώματος και άλλων υλικών από τα στραγγιστικά κανάλια της περιοχής τα οποία όμως ούτε καθαρίστηκαν, όπως δηλώνει, ούτε τα χώματα βρέθηκαν!!!
Ο κ. Παράσχου λέει επί λέξη ότι οι αιτιάσεις της διοίκησης του δήμου είναι γελοίες όταν υποστηρίζει προς την Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου που απέρριψε δυο φορές το σχετικό ένταλμα ότι το υλικό που εκχωματώθηκε δεν υπάρχει διότι εξαφανίστηκε επειδή ήταν "νερό, λάσπη και χόρτα".
Τέλος, ο δημοτικός σύμβουλος που έφερε πρώτος το θέμα στο συμβούλιο είπε ότι έχει μαζέψει αρκετά στοιχεία του συγκεκριμένου έργου, έχει επισκεφτεί τα σημεία του έργου και πλέον δεν έχει καμιά αμφιβολία ότι το έργο αυτό δεν έγινε κατά 80%!!!
Τέλος, είπε ότι το θέμα θα το βάλει η αντιπολίτευση να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Δείτε το βίντεο:


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κ Παράσχου. Μετά από τέσσερα περίπου χρόνια θητεία σας στο Δήμο ως Αντιπολίτευση, και μετά από αρκετές αναιτιολόγητες προσβλητικές εκφράσεις από τον Δήμαρχο προς το πρόσωπο σας αποφασίσατε να λέτε τα πράγματα με το πραγματικό τους όνομα. Μια λαϊκή παροιμία κ Παράσχου, λέει πως ομελέτα χωρίς αυγά δεν γίνεται. Και το λέω αυτό διότι από την συνέντευξη σας προκύπτει πως το θέμα που αναδείξατε θα συζητηθεί σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά μέχρι εκεί. Θα τα πείτε λοιπόν στο ΔΣ θα σας απαντήσει ο Δήμαρχος και όλα καλά!!!! Γνωρίζεται κ Παράσχου πως δεν είναι μόνο αυτό που καταγγείλατε αλλά υπάρχει σωρεία παρανομιών , σωρεία κατασχέσεων από το ταμείο του Δήμου, και διάφορα άλλες κραυγαλέες υποθέσεις που όμως απλώς τις συζητάτε και τα περνάτε όλα σχεδόν αδιάφορα. Είναι η πρώτη φορά που καταγγέλλεται κάτι. Όμως κ Παράσχου εκτός από το πτυχίο του Φαρμακοποιού, είστε και πτυχιούχος τις Νομικής. Και ερωτώ ευθέως το θέμα που καταγγείλατε θα περιοριστείτε μόνο στην συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο? Και μετά? Όλα στις καλένδες? Δεν θα σας υποδείξω τι πρέπει να κάνετε , αλλά νομίζεται πως μόνο αυτό σας καλύπτει ως επιστήμονα και ως Δημοτικό σύμβουλο? Θα παρακολουθώ τις εξελίξεις ως ενεργός πολίτης και τίποτα παραπάνω.