Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Πέρασαν 4 χρόνια διοίκησης Γκυρίνη- Δε γίνεται να φταίει ο Δημητριάδης που παίρνει 1 εκ ευρώ η Νάουσα και 300 χιλιάρικα η Αλεξάνδρεια!!!

Θα μπορούσε να εγγραφεί στις "επιτυχίες" της διοίκησης Γκυρίνη, δε λέω. Πανηγυρίζει ο νομάρχης Κ. Καλαϊτζίδης ότι έφερε στην Ημαθία ένα σεβαστό κονδύλι για αγροτική οδοποιία και καλά κάνει. Διαβάζουμε όμως τις κατανομές και βλέπουμε ότι ο δήμος Νάουσας παίρνει ένα εκατομμύριο ευρώ, η Βέροια πήρε 600 χιλιάρικα και τα υπόλοιπα 300 η Αλεξάνδρεια.
Είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι για ακόμα μια φορά ο δήμος Αλεξάνδρειας πιάστηκε στον..... ύπνο, απροετοίμαστος, ανέτοιμος να διεκδικήσει χρήματα έχοντας έτοιμες προτάσεις και μελέτες για αντίστοιχα έργα. Και αυτό είναι εγκληματικό όταν υποτίθεται ότι είσαι σε επαφή με τη Νομαρχία και την Περιφέρεια και γνωρίζεις ότι θα διατεθούν χρήματα για αγροτικούς δρόμους και εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου.
Δε μπορώ να ερμηνεύσω διαφορετικά το τραγικό αποτέλεσμα της κατανομής όταν έχουμε γίνει μάρτυρες των συνεχών διαμαρτυριών κατοίκων και συμβούλων των χωριών του δήμου ότι η κατάσταση στους αγροτικούς δρόμους είναι τραγική και ο δήμος να μην αντιδρά θετικά.

Ο δήμαρχος Γκυρίνης απάντησε στην κριτική που του άσκησε ο Δημητριάδης κατηγορώντας τον ότι δεν άφησε έτοιμες μελέτες! Είναι προφανές ότι ο δήμαρχος ζει σε άλλο σύμπαν. Μετά από τέσσερα χρόνια διοίκησης έχοντας άπλετο χρόνο να ετοιμάσει μελέτες και να ασκήσει την πολιτική του προφανώς επέλεξε να μην έχει ετοιμότητα στον τομέα αυτόν και ασχολήθηκε με άλλα ζητήματα. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο δήμος είναι ανέτοιμος να διεκδικήσει και αυτό το βεβαιώνει και η Περιφέρεια στην οποία απευθύνθηκε ο Δημητριάδης θέλοντας να πληροφορηθεί για το "ρίξιμο" της Αλεξάνδρειας λαμβάνοντας την απάντηση: πως να χρηματοδοτήσουμε τον δήμο όταν δεν έχει έτοιμες μελέτες και αιτήματα;".

Δεν υπάρχουν σχόλια: