Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Σε τρικυμία η παράταξη Γκυρίνη - Άλλοι δυο δημοτικοί σύμβουλοι ανεξάρτητοι εντός των ημερών!!!

Η επιλογή του δημοτικού συμβούλου Δημ. Συρόπουλου να καταθέσει δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη Γκυρίνη ήταν..... κατά πως φαίνεται και όπως οι πληροφορίες επιμένουν, η πρώτη πράξη της αποψίλωσης της "ΩΡΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ".
Όπως όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν εντός των ημερών αναμένονται άλλες δυο αποχωρήσεις! Δυο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου ήδη έχουν αποφασίσει να αποχωρήσουν και να καταστούν ανεξάρτητοι με αποτέλεσμα η ομάδα των ανεξαρτήτων δημοτικών συμβούλων να αυξηθεί και να αριθμεί 3 συνολικά!
Βέβαια, είναι κοινό μυστικό ότι οι απώλειες της παράταξης του Γκυρίνη δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ. Σενάρια που κυκλοφορούν υπολογίζουν ότι μετά την πρώτη "τριάδα" θα ακολοουθήσουν άλλοι τρεις, μπορεί και τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι με αποτέλεσμα να μείνουν στην παράταξη μόλις 14 δημοτικοί σύμβουλοι γεγονός που σημαίνει ότι σε πολιτικό επίπεδο ο δήμαρχος Γκυρίνης χάνει την "δεδηλωμένη" πλην όμως πρακτικά δεν έχει καμιά επίπτωση αφού αφενός δεν απειλείται η θέση του και αφετέρου μπορεί να συνεχίσει την θητεία του κανονικά και να αναζητά κάθε φορά τη συναίνεση του σώματος για να "περάσει" τα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: