Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Ο Γκυρίνης δίνει 10 χιλιάδες € το μήνα για ενοικίαση απορριμματοφόρου αντί να αγοράσει ένα καινούργιο!!! Ακόμα ένας θρίαμβος της διοίκησης Γκυρίνη- Ισαάκ

Συζητούσε χτες με έναν φίλο το γεγονός ότι ο δήμος Αλεξάνδρειας μίσθωσε δυο απορριμματοφόρα για ένα τρίμηνο με αντίτιμο 60 χιλιάδες ευρώ. Η αντίδρασή του ήταν άμεση: "Πόσο μ....ς μπορεί να είναι; Και γιατί δεν αγοράζουν ένα καινούργιο;".

Το ερώτημα αυτό απασχολεί κάθε νοήμονα πολίτη του δήμου Αλεξάνδρειας που όταν του..... εξηγείς ότι ο δήμος Αλεξάνδρειας με διοίκηση Γκυρίνη επιλέγει να πληρώνει τα μαλλιά της κεφαλής του για συνεργεία και μισθώσεις απορριμματοφόρων αντί να προχωρήσει σε αγορά είτε μεταχειρισμένων σε καλή κατάσταση είτε σε αγορά καινούργιων είτε σε συνεργασία με ιδιώτη τότε αναρωτιέται και αγανακτεί.

Είναι προφανές και εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι στον τομέα αυτόν η διοίκηση Γκυρίνη απέτυχε οικτρά. Γνώριζε μόλις ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2014 ότι ο στόλος των οχημάτων της καθαριότητας είναι πλημμελής και ανεπαρκής. Αντί να δρομολογήσει λύσεις ουσιαστικές ολιγώρησε και το αποτέλεσμα είναι επί σειρά ετών να πληρώνει το δημοτικό ταμείο στα συνεργεία εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και η αποκομιδή να έχει τα χάλια της.
Ακόμα ένας θρίαμβος της διοίκησης Γκυρίνη- Ισαάκ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: