Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Αυτολογοκρισία ζήτησε ο Γκυρίνης από την αντιπολίτευση!!! Μην αναδεικνύετε τέτοια θέματα....

Το ακούσαμε κι αυτό. Σε κριτική που άσκησε στον δήμαρχο και τη διοίκησή του ο Στ. Μίχος σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Αλεξάνδρειας κάνοντας λόγο για "υγειονομική βόμβα" ο δήμαρχος Γκύρινης είπε το εξής αμίμητο:
"Δεν πρέπει να αναδεικνύουμε τέτοια ζητήματα γιατί κάνουμε κακό στο δήμο"!!!
Ζήτησε δηλαδή από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης να ακυρώσουν το ρόλο τους, να ευνουχιστούν πολιτικά, να πιουν το αμίλητο νερό και να μεταβληθούν σε μαριονέτες ζητώντας άδεια από τον ίδιο για τα θέματα που θέλουν να αναδείξουν μήπως και προκαλέσουν ζημιά στο δημοτικό ταμείο!!!

Αυτή την πρωτοφανή άποψη στηλίτευσε ο Χρ. Αλευράς που αντέδρασε  αμέσως υποστηρίζοντας το αυτονόητο τονίζοντας ότι αυτός θα συνεχίσει να ασκεί αντιπολίτευση κατά πως αυτός την αντιλαμβάνεται και όχι με υποδείξεις.
Για το θέμα του ΣΜΑ που και εγώ στα Τοπικά Χρονικά ανέδειξα πρόσφατα, είπε ότι η διοίκηση Γκυρίνη είχε χρόνο τριών και πλέον ετών να δράσει και να μην αφήσει να δημιουργηθεί ένα βουνό στα όρια της πόλης εγκυμονώντας κινδύνους για την δημόσια υγεία.

Νέα ήθη....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Α βέβαια ωραίο κόλπο. Όλοι μούγκα στην στρούγκα γιατί έτσι βολεύει τον Γκυρίνη. Έλα όμως που αρχίζουν να ανοίγουν στόματα και να λένε τα πράγματα με το όνομα τους. Άλλωστε το προεκλογικό σλόγκαν του Γκυρίνη ήτανε όλα στο φώς τι φοβάται?