Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

φωτο- Εικόνες εγκατάλειψης στην πλατεία του Παιδικού Σταθμού Πλατέος- Συγχαρητήρια στη διοίκηση Γκυρίνη- Ισαάκ για τα επιτεύγματά τουςΑποκαλυπτικές εικόνες, φωτογραφίες που "μιλάνε" από μόνες τους και αποτυπώνουν το χάλι που βιώνουν οι δημόσιοι χώροι και οι χρήστες τους. Ωστόσο εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Ο χώρος που έχει αυτό το χάλι βρίσκεται έξω από τον Παιδικό Σταθμό Πλατέος, στην παιδική χαρά όπου φιλοξενούνται μικρά παιδιά!

Το χόρτο δεν είναι κουρεμένο, η παιδική χαρά για την οποία έγινε μεγάλη διαφήμιση ήδη έχει προβλήματα, ο τάπητας ασφαλείας άρχισε να χαλάει και .....
λείπουν κομμάτια του, η αυλή γεμάτη σκουπίδια πάσης φύσεως. 
Και μη βιαστεί να πει κανείς ότι είναι χρέος των γονέων και των παιδιών να φροντίζει για όλα τούτα. Χρέος του δήμου και μάλιστα της αρμόδιας αντιδημαρχίας να κάνει ό,τι πρέπει ώστε αυτή η εικόνα να πάψει να υπάρχει. 

Δεν προστατεύουμε την δημοτική περιουσία κλείνοντας τις πόρτες για να πηδάνε από τα κάγκελα τα παιδιά με κίνδυνο να χτυπήσουν. Την προστατεύουμε στην πράξη και εδώ βλέπουμε το μέγεθος της προστασίας. Ο παιδικός σταθμός είναι αφρόντιστος, η παιδική χαρά έχει φθορές αν και καινούργια και η συνολική εικόνα άσχημη.
Μπράβο στη διοίκηση του δήμου και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πολιτισμού κλπ κλπ για τα επιτεύγματά τους. Γιατί τούτες οι εικόνες μόνο πολιτισμό δε συνιστούν
Δεν υπάρχουν σχόλια: