Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Θα λειτουργήσει και φέτος η ΕΒΖ, λένε Αντωνίου- Ουρσουζίδης. Τραβήξτε το σωληνάκι, δεν πάει άλλο

Αντωνίου Χρ -- Ουρσουζίδης Γ
Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία Ουρσουζίδης και Αντωνίου με το οποίο γνωστοποιούν ότι η ΕΒΖ θα λειτουργήσει και φέτος και ότι η διοίκηση της Εταιρίας ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η καλλιεργητική περίοδος, ότι θα διατηρήσει την ίδια τιμολογιακή πολιτική με αυτή του περσινού έτους και ότι θα κάνει έκπτωση της τάξης του 50% στο σπόρο για τους καλλιεργητές.
Η διοίκηση της.....
ΕΒΖ καλεί τους τευτλοκαλλιεργητές να στηρίξουν τη βιομηχανία.

Είναι προφανές ότι από την πλευρά τους οι βουλευτές θέλουν πολιτικά να στηρίξουν την ύπαρξη της εν λόγω βιομηχανίας που όμως όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ζημιογόνος και ότι στη σημερινή εποχή του ανταγωνισμού αν δεν μπορέσεις να είσαι ανταγωνιστικός τότε δεν έχεις λόγο ύπαρξης. Τα πράγματα στον καπιταλισμό είναι πολύ απλά και απορώ γιατί δε λαμβάνουν την απόφαση που θα λυτρώσει όλο το κύκλωμα που κάθε χρόνο δεινοπαθεί για να πάρει τα λεφτά του και αυτά δε του φτάνουν.
Η ΕΒΖ είναι ένα ζωντανό πτώμα που κρατιέται στη ζωή με τεχνητό τρόπο. Ας τραβήξουν το σωληνάκι...

Αναφορικά με τα ΠΣΕΑ και τις ζημιές που υπέστησαν οι δενδροκαλλιεργητές οι δυο βουλευτές πιθανολογούν ότι η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του μήνα και ότι οι αγρότες θα αποζημιωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: