Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Συρόπουλος σε Γκυρίνη: Δε θα σε κάνω τη χάρη να παραιτηθώ - Δεν κάναμε τίποτα τόσα χρόνια

Ο Δ. Συρόπουλος ως ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος στα έδρανα της αντιπολίτευσης. επέλεξε να καθίσει στην πίσω σειρά, δίπλα στον απόντα σήμερα Χρ. Αλευρά
Άρχισε πριν από μια ώρα περίπου η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας και με την έναρξη σημειώθηκε η πρώτη αψιμαχία μεταξύ Γκυρίνη και Συρόπουλου, του δημοτικού συμβούλου της..... παράταξής του που αποχώρησε και πλέον είναι ανεξάρτητος.
Ο δήμαρχος απέφυγε να κάνει την οποιαδήποτε νύξη επί της ουσίας της επιστολής που κατέθεσε ο κ. Συρόπουλος και περιορίστηκε στο να ζητήσει από τον πρώην συνεργάτη του να παραιτηθεί από το αξίωμά του και να παραδώσει την έδρα του στην παράταξη.
Ο Δημ. Συρόπουλος με έντονο ύφος απάντησε λέγοντας ότι οι δημότες τον εξέλεξαν για να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα από το οποίο δεν έγινε απολύτως τίποτα, όπως είπε. Τέλος, διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να κάνει τη χάρη στον δήμαρχο και να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος.
Είναι προφανές ότι ο Συρόπουλος που στην τοποθέτησή του επισήμανε με στόμφο ότι "δεν χρωστάω σε κανέναν τίποτα" θα αποτελέσει ένα ακόμα πεδίο αντιπολίτευσης και μάλιστα ισχυρό για τον δήμαρχο Γκυρίνη που πλέον θα έχει έναν σύμβουλο να του κάνει κριτική γνωρίζοντας πράματα και καταστάσεις εκ των έσω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: