Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Ήταν που ήταν τραγική ήρθε το ΑΣΕΠ και την αποτελείωσε! Η καθαριότητα στο δήμο Αλεξάνδρειας είναι όνειρο θερινής νυκτός

Ήταν που ήταν τραγική η εικόνα και οι πολίτες βίωναν μια κατάσταση αβίωτη εξ αιτίας των σκουπιδιών και της πλημμελούς καθαριότητας εν γένει ήρθε η καθυστέρηση των διαδικασιών από το ΑΣΕΠ και το Υπουργείο Εσωτερικών και το θέμα χτύπησε κόκκινο.
Οι κάδοι γεμάτοι, σακούλες δεξιά και αριστερά πεταμένες, άλλες ξεσκισμένες από γάτες και σκυλιά. Μια εικόνα.....
απαράδεκτη που αν την ονοματίσεις ως "τριτοκοσμική" το πιθανότερο είναι να προσβάλεις την χώρα του τρίτου κόσμου που πιθανόν έχεις στο μυαλό σου.


Βουλγαράκης Μπ
αντιδήμαρχος
καθαριότητας
Ο δήμος Αλεξάνδρειας γνωρίζοντας την κατάσταση έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση (όχι ο δήμαρχος αλλά ο αντιδήμαρχος καθαριότητας που προφανώς μπαίνει ασπίδα για να μην πληγεί άλλο ο ηγέτης) με την οποία ζητάει κατανόηση.
Η ανακοίνωση είναι η εξής:

"Λόγω της λήξης της σύμβασης των εργαζομένων στις 31 Μαρτίου 2018 στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας και την καθυστέρηση των διαδικασιών τοποθέτησης των νέων μονίμων υπαλλήλων από τους αρμόδιους φορείς (ΑΣΕΠ και Υπουργείο Εσωτερικών), δεν είναι δυνατή η πλήρης λειτουργία της Υπηρεσίας Αποκομιδής Απορριμμάτων.


Παρακαλούνται οι δημότες μας να μην αποθέτουν απορρίμματα στους κάδους όταν  είναι γεμάτοι και κυρίως να μην εναποθέτουν κλαδιά και ογκώδη αντικείμενα.

Για την αποκατάσταση της πλήρους λειτουργίας της υπηρεσίας αποκομιδής των απορριμμάτων, θα εκδοθεί νεώτερη ανακοίνωση. 

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και συνεργασία σας. 


Ο
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: