Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Εκνευρισμένος ο δήμαρχος εξ αιτίας της πίεσης Παράσχου- Συρόπουλου και της ...διαδρομής που τελειώνει

Εμφανώς εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Γκυρίνης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που έγινε το βράδυ της Τετάρτης. Εκνευρισμένος διότι αφενός είχε την υπόθεση της αποχώρησης Συρόπουλου από την παράταξη γεγονός που του προκαλεί πολιτική φθορά και επίσημα και σε συνδυασμό με τις αναμενόμενες αποχωρήσεις που πλέον είναι κοινό μυστικό η φθορά όσο πάει και μεγαλώνει με ό,τι αυτό συνεπάγεται (άλλα τις, το είπα πάλι).

Εκνευρισμένος και για έναν άλλο λόγο. Τα περιβόητα χώματα στις Αντιγονίδες που αφενός η..... επιτροπή παραλαβής βεβαιώνει γραπτώς ότι παρέλαβε 23 χιλιάδες κυβικά, ο ίδιος ο δήμαρχος βεβαιώνει με κατηγορηματικό τρόπο και ύφος ότι το έργο έγινε αλλά η Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου διαφωνεί και δεν πληρώνει το τιμολόγιο καθώς επίσης και ο πρόεδρος της Ξεχασμένης δηλώνει ότι τα κανάλια δεν καθαρίστηκαν επιβεβαιώνοντας τον δημοτικό σύμβουλο Κίμωνα Παράσχου που ανέδειξε το θέμα και είπε με πλήρη σαφήνεια την Τετάρτη ότι "κατά την άποψή μου το έργο δεν έγινε κατά 80%".

Συρόπουλος Δημ
Ναι, ήταν εκνευρισμένος ο δήμαρχος
Κ. Παράσχου
Γκυρίνης γιατί για ακόμα μια φορά εγκλωβίστηκε εξ αιτίας των λάθος χειρισμών του που αντί να προλαμβάνει τρέχει να σώσει την παρτίδα πλην όμως η συγκεκριμένη κατά πως φαίνεται δε σώνεται με τίποτα. Ο δήμαρχος Γκυρίνης μέσα στον εκνευρισμό του αποκάλεσε τον δημοτικό σύμβουλο Παράσχου "νεόκοπο δικηγόρο" λες και είναι ψόγος κάποιος να αποκτήσει και πτυχίο Νομικής (είναι φαρμακοποιός) και να γίνει και δικηγόρος γιατί έτσι του αρέσει.
Δε δίστασε να χαρακτηρίσει την δημοσιογραφική ομάδα του ράδιο Αβένα 97,7fm και τους ακροατές του "τρεις και ο κούκος" εξηγώντας ότι τρεις κάνουν εκπομπή και τους ακούει ένας, ο κούκος.
Είναι προφανές ότι πρόκειται για ευφυολογήματα πανικού και εκνευρισμού και αυτό είναι κοινός τόπος. Όσοι ασχολούνται και παρακολουθούν τα κοινά καταλήγουν στην ίδια διαπίστωση. Ο Δήμαρχος Γκυρίνης έχει χάσει την μπάλα και πλέον αυτή η εικόνα θα είναι μόνιμη. Και αυτό συμβαίνει διότι προφανώς είτε κάνει του κεφαλιού του είτε έχει συμβούλους που τον οδηγούν στην πλήρη πολιτική καταστροφή. Και οι δυο περιπτώσεις επιφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ