Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Στη Βέροια ο Χατζηδάκης- Μέσα σε 2 ώρες θα φτιάξουν την κυβερνητική πρόταση της ΝΔ για την Ημαθία!!! Να τους ανοίξει τα μάτια ο Γκυρίνης

Με χρονική διαφορά ενός μήνα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που φιλοδοξεί να γίνει κυβέρνηση διοργανώνει σύσκεψη στελεχών στη Βέροια παρουσία του αντιπροέδρου της ΝΔ κ Χατζηδάκη για να συζητήσει και να καταλήξει στο προγραμματικό πλαίσιο που θα περιγράφει την αναπτυξιακή πρόταση για το νομό Ημαθίας.

Η κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ ανάλωσε για το θέμα αυτό ένα γεμάτο διήμερο και η ΝΔ θα αφιερώσει ένα απόγευμα και αυτό.... σκάρτο αφού η εκδήλωση υποτίθεται θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα αλλά είναι βέβαιο ότι θα αρχίσει μετά τις 6 και στις 8 θα πάνε για καφέ και φαγητό. Σε ένα δίωρο το κόμμα της ΝΔ θα κατορθώσει να συγκροτήσει την αναπτυξιακή πρόταση για την Ημαθία!
Όπως αντιλαμβάνεστε είναι μια διαδικασία που ουδεμία σχέση έχει με τη σοβαρότητα αλλά η οποία γίνεται γιατί πρέπει να γίνει. Τόσο απλό είναι.
Περιττό να σημειώσω ότι στην εν λόγω διαδικασία θα είναι ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας συνοδευόμενος ίσως από το δεξί του χέρι, τον Ισαάκ, για να καταθέσει τις προτάσεις του δήμου ώστε να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της ΝΔ. 
Γιατί, όπως ίσως θυμάστε, ο δήμαρχος Γκυρίνης είπε προ ημερών οι προτάσεις του δήμου στο κυβερνητικό κλιμάκιο έγιναν αποδεκτές στο σύνολό τους και ενσωματώθηκαν στην ομιλία του πρωθυπουργού στο αναπτυξιακό συνέδριο της Θεσσαλονίκης. Συνεπώς, είναι αδύνατον να αφήσει η ΝΔ τέτοιο κελεπούρι και θεωρώ ότι θα λάβει ειδική πρόσκληση να παραστεί για να τους ανοίξει τα μάτια.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: