Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΚΟΥΓΚΑΣ: Εγώ έβαλα 4 Νεοδημοκράτες υποψήφιους στον Γ. Μοσχόπουλο για να μπορέσει να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο και να χάσει ο Πουρλιοτόπουλος!!!

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε σήμερα το πρωί στην ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην αντιδήμαρχος και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ Σάκης Κούγκας αναφερόμενος στις δημοτικές εκλογές του 1994.
Ο Σ. Κούγκας είπε ότι ο τότε..... δήμαρχος Φώτης Πουρλιοτόπουλος έχοντας απέναντί του τον υποψήφιο της ΝΔ Γιάννη Δημούλη ήταν πανίσχυρος και θα εκλέγονταν στα σίγουρα με βάση την εκλογική σύνθεση του τότε δήμου. Ωστόσο, παρουσιάστηκε μια τρίτη υποψηφιότητα, αυτή του δικηγόρου Γιάννη Μοσχόπουλου που στελεχώθηκε με υποψηφίους που προέρχονταν τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από το ΚΚΕ. 
Το στοιχείο που έδωσε ο κ. Κούγκας είναι το εξής: Είπε με σαφήνεια ότι "έβαλε" τέσσερις (4) νεοδημοκράτες υποψήφιους στον συνδυασμό του Μοσχόπουλου για να μπορέσει να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ώστε να έχει τη δυνατότητα να κατέλθει στις εκλογές θεωρώντας, και βάσιμα εκ του αποτελέσματος, ότι θα έκανε ζημιά στον Πουρλιοτόπουλο και ότι την δεύτερη Κυριακή οι περισσότεροι εξ αυτών θα στήριζαν Δημούλη (ΝΔ) όπως και έγινε με αποτέλεσμα να πάρει το δήμο η ΝΔ.
Είναι ένα ιστορικό στοιχείο που μπορεί όσοι μετείχαμε από τότε στα κοινά της πόλης να το γνωρίζαμε αλλά για πρώτη φορά ακούγεται δημόσια από ένα πρόσωπο που έπαιζε από τότε πρωταγωνιστικό ρόλο στα τοπικά δρώμενα....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι αυτό είναι η απόλυτη αλήθεια. Και είναι επίσης η αιτία που τότε εκλέχθηκε Δήμαρχος ο Γιάννης Δημούλης, και με διαφορά τριών ψήφων από το Φώτη Πουρλιοτόπουλο. Στην τότε εκλογική διαδικασία υπήρχανε δύο προτάσεις προς την τοπική τις Νέας Δημοκρατίας που Πρόεδρος ήτανε ο Σάκης Κούγκας . Η πρόταση για τον Δημούλη ήτανε από την Δώρα Κουρκουτά, και για τον Μοσχόπουλο από τον Γιώργο Μέκα.

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό προκόψαμε !!
Με τους Κυρίους ΤΙΠΟΤΑ που μας διοίκησαν και μας διοικούν !!!
Και χαίρεται που δεν άφησε τον Πουρλιοτόπουλο και μας έφερε τον Δημούλη !!
Να του δώσουμε και συγχαρητήρια.