Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Το ήξεραν αλλά το έγραψαν εκεί που ξέρετε - Τώρα; Θα τρέχουν και δε θα φτάνουν τα παλικάρια της διοίκησης Γκυρίνη- Ισαάκ

Στις 11 Μαρτίου, πριν από σαρανταπέντε μέρες δηλαδή είχα γράψει μια πληροφορία που είχα από αξιόπιστη πηγή σχετικά με την επικείμενη έλευση εκατοντάδων προσφύγων από άλλα καμπ φιλοξενίας στο 722 όπου είχαν απομείνει μόλις δυο εκατοντάδες πρόσφυγες και υπάρχουν πολλές κενές θέσεις δεδομένου ότι η.... δυναμικότητά του είναι γύρω στα 800 άτομα.
Τότε, ενημέρωνα τη διοίκηση του δήμου αποκαλώντας τους "ξερόλες" λέγοντας ότι καλοκαιριάτικα θα έρθουν περί τους 600 πρόσφυγες προτρέποντάς τους να διεκδικήσουν κονδύλια από τα αρμόδια υπουργεία για έργα υποδομής κλπ.
Μ΄ άλλα λόγια, αφού πλέον το 722 υφίσταται και θα λειτουργεί για αρκετά χρόνια ως διοίκηση του δήμου η πολιτική σου θα πρέπει να είναι διεκδικητική έναντι της κεντρικής κυβέρνησης ώστε τα αντισταθμιστικά ωφελήματα να διευκολύνουν την συνύπαρξη, την τοπική αγορά κλπ.

Τί έκανε η διοίκηση του δήμου από τότε; Απολύτως τίποτα. Ούτε καν μια αναφορά σε κάποια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δεν έκανε προφανώς διότι αγνόησε την πληροφορία, την είδηση ή γιατί εκνευρίστηκαν από τον χαρακτηρισμό "ξερόλες".
Τώρα που οι φήμες και τα σενάρια πυκνώνουν και όπως φαίνεται θα γίνει πράξη αυτό που έγραφα άντε να τους δω τους ξερόλες ....
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: