Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

βίντεο- Ο Ισαάκ αποχωρεί και ο Γκυρίνης πέρα βρέχει!!!- Ο Ράπτης πρέπει να γίνει "μάγος" και να προβλέπει!!!

Η διοίκηση Γκυρίνη- Ισαάκ περνάει τρικυμία;
Για την αποχώρηση το συν-δημάρχου Ισαάκ μάθατε. Για το ότι ο συν-δήμαρχος Γκυρίνης δεν έκανε την παραμικρή κίνηση να τον συγκρατήσει και να του δώσει δίκιο επίσης μάθατε. Τον άφησε να φύγει χωρίς να κουνήσει ούτε το ...φρύδι του (δείτε το βίντε στο τέλος της ανάρτησης). Μιλάμε για μεγάλη απάθεια και ίσως ανακούφιση που έφευγε. Λέτε να σκεφτότανε το πόσο μεγάλη ζημιά του έχει κάνει το τελευταίο διάστημα; Δεν το.....
πιστεύω αφού και ο ίδιος με τον συν-δήμαρχό του έχει την ίδια άποψη και από κοινού θέλουν να κάνουν την Αλεξάνδρεια Κολοκωτρονίτσι!!!

Τί έγινε όμως και ο Ισαάκ έφυγε εκνευρισμένος με πίεση στα κόκκινα; Η αιτία γνωστή. Ποιος άλλος έχει εμμονή μαζί του και κάθε που βρίσκει ευκαιρία του τη "λέει"; Ο Μόσχος είναι η απάντηση.
Ο Ισαάκ μόλις άκουσε τον άσπονδο φίλο του Μόσχο Κυτούδη να κάνει σχόλιο επί της συνεντεύξεώς του και να λέει τα δικά του πήρε ανάποδες. Πήρε βαθιά ανάσα και την έπεσε στον πρόεδρο του συμβουλίου Δ. Ράπτη που δεν κατέχει μαντικές δυνάμεις και δεν μπορεί να προβλέψει το τι θα πει κάποιος σύμβουλος ώστε να τον κόψει, να του αφαιρέσει το λόγο.
Αυτό ήθελε ο συν-δήμαρχος, να προβλέψει ο Ράπτης ότι ο Μόσχος θα του την "πέσει" λεκτικά και απαιτούσε από τον πρόεδρο να τον διακόψει. Αυτό δεν έγινε γιατί πολύ απλά ο Ράπτης δεν είναι μάγος και αν ήτανε δεν θα καθόταν να προεδρεύει στο συμβούλιο. Θα άνοιγε ένα γραφείο και θα μάζευε λεφτά λέγοντας το μέλλον στον Γκυρίνη και στα άλλα παιδιά που ονειρεύονται επανεκλογή και μεγαλεία.

Φεύγει λοιπόν΄ο Ισαάκ με βήμα ταχύ και στα σκαλάκια του δημαρχείου τον σταματάει ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Στέφανος Γκιουρτζής που είχε βγει για τσιγάρο. Η συνομιλία που άκουσα ως αυτόπτης μάρτυρας ήταν απολαυστική. Τόσο απολαυστική που γέλασα με την καρδιά μου και μέσα σε πλήρη ευφορία πήγα απέναντι στο καφενείο να πιω μια μπύρα και να το συζητήσω με τους άλλους το νέο κατόρθωμα του συν-δημάρχου και βέβαια το χάλι της δημοτικής παράταξης που μόνο παράταξη πλέον δεν είναι.

Εγώ προσωπικά δίνω δίκιο στον Ισαάκ για την αποχώρησή του. Δεν είναι δυνατόν ένα τέτοιο πολιτικό κεφάλαιο που έχει αναλώσει τη ζωή του στα κοινά ανιδιοτελώς να υπόκειται σε μπούλιγκ από τον όποιο σύμβουλο. Αντί να τον σέβονται άπαντες και να τον τιμούν για την προσφορά του τόσα χρόνια βρήκαν ευκαιρία ορισμένοι αγενείς και να του την "πέφτουν" χωρίς να λογαριάζουν ούτε ιερό ούτε όσιο.
Έχει δίκιο ο συν-δήμαρχος Ισαάκ διότι ο πρόεδρος έπρεπε να μη δίνει το λόγο στον Μόσχο και ίσως θα έπρεπε να βρίσκει προφάσεις να τον αποβάλλει από την αίθουσα λειτουργώντας προληπτικά για να έχει την ησυχία του ο Ισαάκ.
Δεν είναι δυνατόν κύριε Πρόεδρε του συμβουλίου να ταράζεται με τέτοιον τρόπο ο συν-δήμαρχος με την δική σας ανοχή. Αυτό πρέπει να σταματήσει πάραυτα γιατί αλλιώς θα τον χάσετε και θα είναι κρίμα για τον τόπο. Θα καταθέσει καμιά παραίτηση πάλι και θα φύγει.
Και αυτή τη φορά δεν θα είναι "τροποποίηση παραίτησης" αλλά κανονική.

-Στο επόμενο επεισόδιο θα αναφερθώ στην νέα κατηγορία παραιτήσεων που ονομάζεται "τροποποίηση παραίτησης". Όπως λέμε "τροποποίηση μελέτης", "τροποποίηση τεχνικού προγράμματος", "τροποποίηση προϋπολογισμού" κλπ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ισαάκ όταν βρίσκει τα σκούρα και δεν μπορεί να απαντήσει έχει δύο επιλογές η μία είναι να κάνει το ψόφιο κοριό και η άλλη να την κοπανάει και να φεύγει σαν λαγός. Βγάζει και κάτι άναρθρες κραβιές χωρίς να μπορείς να καταλάβεις κανείς τι λέει και πάμε για άλλα. Δυστυχώς αυτός διοικεί το Δήμο. Κατάντια.