Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Λέτε να άλλαξε γνώμη ο Ισαάκ και να είναι ξανά υποψήφιος με Γκυρίνη; Ερώτηση και απάντηση στη Μελίκη...

Άλλο και τούτο. Μόλις πριν από δεκαπέντε μέρες δήλωνε επίσημα και με στόμφο ότι δε θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2019 με κανέναν υποψήφιο δήμαρχο και χτες μαθαίνω ότι ενδιαφέρεται και κάνει ρητορικού τύπου ερωτήσεις σε συμπολίτες του.


Ο λόγος για τον συν-δήμαρχο Ισαάκ Χαλκίδη που έχει εσχάτως αναδειχτεί σε πρωταγωνιστή της πολιτικής ζωής του δήμου Αλεξάνδρειας αφού όπου βρεθείς και όπου σταθείς συζητάνε για το πρόσωπό του και τα διοικητικά επιτεύγματά του. Οι αποφάσεις και οι.... πρωτοβουλίες του έχουν αφήσει το πολιτικό τους αποτύπωμα και είναι προφανές ότι η τοπική κοινωνία αξιολογεί και κρίνει.

Ο Ισαάκ αφού αποκλείστηκε από υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο που θα "κατεβάσει" ο αδερφός του Μιχάλης που απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ορθά κοφτά ότι δεν τον θέλει να υποψήφιο έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και είπε ότι δε θα είναι ούτε με τον Γκυρίνη υποψήφιος σύμβουλος οπότε θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Έλα όμως που χτες μια έγκυρη πηγή και στενός πολιτικός φίλος του Μιχάλη Χαλκίδη με λέει: "΄Έμαθες ότι ο Ισαάκ ρώτησε στο καφενείο του στη Μελίκη τους πελάτες και θαμώνες και χρόνια ψηφοφόρους του Μιχάλη και του ιδίου βέβαια αν θα τον ψηφίσουν αν θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές;"
Η απάντησή μου ήταν άμεση και σαφής: -Όχι. Δεν πιστεύω όμως ότι έκανε τέτοια ερώτηση γιατί αυτός ήταν που δήλωσε ότι δε θα είναι υποψήφιος το ΄19.
-Έλα ντε που έκανε αυτή την ερώτηση και η απάντηση ήταν: Προτιμούμε δήμαρχο από τη Μελίκη και όχι αντιδήμαρχο!!!

Λέτε να σημαίνει κάτι αυτό; Λέτε ο δήμαρχος Γκυρίνης να άσκησε πίεση στον συνεργάτη του και του άλλαξε γνώμη και τελικά ο Ισαάκ, το πολιτικό μυαλό της παράταξης, ο απηνής διώκτης της διαφθοράς, να άλλαξε άποψη και να διεκδικήσει εκ νέου τη λαϊκή εντολή παρέα με τον δήμαρχο Γκυρίνη;
Λέτε να έχουμε τέτοια σκηνικά;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να είναι ξανά υποψήφιος για να ξεφτιλισθεί μαζί με τον αρχηγό του. Για όσους δεν γνωρίζουν στις εκλογές του 2014 στην ενότητα Μελίκης σε σταυρούς προτίμησης ήρθε τρίτος και κατά ιδρωμένος!!!! Για 25 ψηφοδέλτια θα έβγαινε ο κ Τσιάρας. Στον δε υπόλοιπο Δήμο πήρε με τα βίας 101 ψηφοδέλτια!! Τέτοια εκτίμηση έχει στους ψηφοφόρους αυτός ο τύπος. Αλλά και αυτούς τους ψήφους που πήρε τους χρωστά στον αδελφό του το Μιχάλη που οι πολίτες από φιλότιμο ψήφησαν τον Ισαάκ. Άντε λοιπόν αν είναι μάγκας ας κατέβει!!! Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.