Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Τον ήθελε για υφυπουργό ο Τσίπρας αλλά ο Φλαμπουράρης τον προσγείωσε - αποκλειστική τρολιά -

Είτε δεν υπάρχει επαφή με την πολιτική πραγματικότητα είτε έχουμε έναν δήμαρχο που.....
αδικείται στη θέση που βρίσκεται και θα πρέπει να βρούμε τρόπο να τον αξιοποιήσει η πατρίδα σε άλλη θέση, νευραλγική. Γιατί είναι κρίμα και άδικο να πάει χαμένο τέτοιο ταλέντο.
Διαβάστε την απάντηση που έδωσε στον Στέργιο Μίχο (ΣΥΡΙΖΑ), όταν ο δημοτικός σύμβουλος τον ρώτησε γιατί δεν πήγε στην προσυνεδριακή διαδικασία που έγινε στη Βέροια εν όψη του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που έγινε την περασμένη βδομάδα στη Θεσσαλονίκη.
Είπε ο δήμαρχος Γκυρίνης ότι ο ίδιος ο Τσίπρας συμπεριέλαβε όλες τις προτάσεις που κατέθεσε ο δήμος Αλεξάνδρειας στις εξαγγελίες του!!

Και επειδή κάνω ρεπορτάζ και δεν περιορίζομαι στα όσα μου λένε οι πηγές δείτε τί ανακάλυψα:

Εδώ μιλάμε για τεράστια επιτυχία, για εξέλιξη βόμβα, για σεισμό που σπάει την κλίμακα Ρίχτερ και οι επιστήμονες σπάνε τα κεφάλια τους να βρουν άλλη ...κλίμακα. Τους προτείνω να βρουν μια κλίμακα Γκυρίνη και να μετράνε τους πολύ μεγάλους σεισμούς.

Ο Τσίπρας λοιπόν μόλις είδε τις προτάσεις του Γκυρίνη, που δεν τις κατέθεσε στη Βέροια στο προσυνέδριο γιατί δεν πήγε και ούτε έστειλε κανέναν συνεργάτη του αλλά πέρασε την Δευτέρα ο Αντωνίου (βουλευτής Σύριζα) και τις πήρε από το δημαρχείο, έπαθε πλάκα. Φώναξε τον Φλαμπουράρη και τον Τσακαλώτο και τους είπε: Ρε σύντροφοι, δείτε τι ταλέντο ανακάλυψα. Ποιος είναι αυτός που χάνεται στο Γιδά; Εγώ πήγα στο Γιδά όταν πήρα την προεδρία από τον Αλαβάνο και ξέρω. Ομίχλη και υγρασία και κοιτάτε ρε παιδιά τί ταλέντα βγάζει ο Γιδάς. Θα τον πάρουμε μαζί μας αυτόν τον Γκυρίνη. Θα στείλω τον Καρανίκα να του κάνει πρόταση να έρθει στο υπουργείο σου Ευκλείδη να σε βοηθάει.."

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ρίχνει μια ματιά στις προτάσεις του Γκυρίνη και μένει άφωνος. Με νοήματα ζητάει ένα ποτήρι νερό και αφού πίνει δυο γουλιές και συνέρχεται αναφωνεί: Δεν τος πιστεύος. Μα πούνε τούτος;

Ο γηραιός και έμπειρος Αλέκος Φλαμπουράρης βλέπει τη λίστα με τα έργα, τραβάει μια μέτρια ρουφηξιά από το φρέντο καπουτσίνο που έχει στο χέρι του και λέει στον Αλέξη: "Είμαστε σίγουροι πρόεδρε ότι δεν τα αντέγραψε από κάναν άλλον και βρεθούμε εκτεθειμένοι άμα τον πάρουμε Αθήνα;

Ο Αλέξης το ξανασκέφτηκε και κατά πως φαίνεται τα λόγια του Φλαμπουράρη τον προσγείωσαν. Είπε ότι θα το ξανασκεφτεί αλλά το πουλάκι είχε πετάξει. Ο Γκυρίνης έχασε την ευκαιρία της ζωής του να πάει δίπλα στον Τσακαλώτο και να τον δούμε ακόμα και υφυπουργό αρμόδιο για θέματα ανάπτυξης.
Κρίμα και πάλι κρίμα....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΝΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΨΑΞΙΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΙ ΛΕΤΕ;