Τρίτη 3 Απριλίου 2018

αποκλειστικό - Σε σεμινάριο ο Ράπτης για να "βλέπει" το μέλλον και να κόβει Μόσχο - Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη

Με τρια σεμινάρια ο Ράπτης θα
"βλέπει" το μέλλον και θα
αφαιρεί το λόγο από τον Μόσχο
Βρίσκω απολύτως λογική την απαίτηση του συν-δημάρχου Αλεξάνδρειας Ισαάκ Χαλκίδη που αξίωσε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να προβλέπει το τι θα πει κάθε δημοτικός σύμβουλος και να τον διακόπτει πριν το εκστομίσει.


Στην αρχή όταν το άκουσα νόμισα ότι το έλεγε αστειευόμενος αλλά όταν το ξανασκέφτηκα σήμερα το πρωί πίνοντας καφέ μπροστά στον υπολογιστή αποφάσισα να κάνω μια πρόχειρη έρευνα στο διαδίκτυο. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ειλικρινά βγάζω το καπέλο στον Ισαάκ για τις..... τεράστιες γνώσεις που έχει στο αντικείμενο και βάζει γυαλιά σε όλους μας που τον παρακολουθούμε σα μαθητούδια.
Τί ανακάλυψα; Ιδού:
Διαβάζω σε ένα σάιτ του κακού καιρού ότι: "Ένας μηχανισμός του ανθρώπινου εγκεφάλου ο οποίος μας επιτρέπει να προβλέπουμε το άμεσο μέλλον, εντοπίστηκε από αμερικανούς επιστήμονες!"
Σε ένα άλλο διαβάζω το εξής: "Πώς να προβλέπω το μέλλον; Γίνεται αν έχεις παρατηρήσει αυτά, λένε οι επιστήμονες!"

Η έρευνα δείχνει λοιπόν ότι ο Ράπτης πρέπει, αν θέλει να είναι σύγχρονος πρόεδρος του σώματος, να κάνει εκπαίδευση και μάλιστα ταχύρρυθμη ώστε να βλέπει το μέλλον τουλάχιστον για το επόμενο λεπτό. Αυτό μπορεί να το μάθε με τρία σεμινάρια και θα πρέπει ο Δήμαρχος Γκυρίνης με την εισήγηση του Ισαάκ να προτείνει στην Οικονομική Επιτροπή να αναλάβει το κόστος των σεμιναρίων αυτών.
Ο Ράπτης μετά τα σεμινάρια θα μετατραπεί σε έναν πρόεδρο νέου τύπου. Θα κατεβαίνει στη συνεδρίαση με τους φακέλους κλπ και με μια γυάλινη σφαίρα όπου θα κοιτάει μέσα της και μόλις δίνει το λόγο στον Μόσχο τότε θα αρχίζει το νερό να βράζει.
Ποιο νερό; Το νερό που έχει μέσα η σφαίρα. 
Θα βράζει και κοχλάζει και τότε θα του αφαιρεί το λόγο και ο Ισαάκ θα μένει ήρεμος και χωρίς να του ανεβαίνει η πίεση μ΄ αυτά που ακούει και δε θα αναγκάζεται να αποχωρεί και να χάνει ο δήμος και οι δημότες τη σοφία του. 
Γιατί ως γνωστόν ο Ισαάκ εκλέχτηκε για να υπηρετεί το λαό και τους δημότες και όχι τον εαυτό του όπως λέει και ξαναλέει όπου βρεθεί και όπου σταθεί λες και τον κατηγόρησε ποτέ κάποιος για το αντίθετο.

Εν κατακλείδι, ο Ράπτης πρέπει να πάρει άμεσα σεμινάρια πρόβλεψης του μέλλοντος και μόλις τα τελειώσει ίσως θα είναι σε θέση να ενημερώσει και τον δήμαρχο Γκυρίνη τί τον περιμένει στις εκλογές του ΄19.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΤΟΥΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟ; ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ