Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Λέτε; Ο Ισαάκ ο αυτοτελής θύμωσε και έφυγε την Πέμπτη το πρωί!!! Αποκλειστική πληροφόρηση του Χ. Καφτεράνη

Ομολογώ ότι με έκανε και μένα εντύπωση και μάλιστα την διατύπωσα χωρίς να έχω τίποτα υπόψη μου. Με έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο......
αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας- Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής (ο αυτοτελής δηλαδή) Ισαάκ Χαλκίδης απουσίαζε την Πέμπτη το μεσημέρι από την σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ι. Συναδινό.
Εκτίμησα με μια δόση χιούμορ ότι έστειλε στη θέση του τον δήμαρχο Γκυρίνη αλλά όπως βλέπω στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΛΙ του Χάρη Καφτεράνη, που προφανώς έχει καλή πληροφόρηση, η αιτία της απουσίας του ήταν μια σύρραξη μεταξύ των δυο ηγετών της διοίκησης που τη συναπαρτίζουν.
Μ΄ άλλα λόγια, ο Χ. Καφτεράνης λέει ότι την Πέμπτη το πρωί ο δήμαρχος Γκυρίνης προπηλακίστηκε από τον Ισαάκ στο γραφείο του και έφυγε από το δημοτικό μέγαρο και ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν να παραβρεθεί στην εν λόγω σύσκεψη αν και καθ΄ ύλην αρμόδιος.

Γράφει ο Χ. Καφτεράνης τα εξής:

"Στην συνάντηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αλεξάνδρειας με τον Γενικό Γραμματέα  Συναδινό, απουσίαζε όλως περιέργως ο αντιδήμαρχος παιδείας Ισαάκ Χαλκίδης. Μήπως θα μπορούσε η Δημοτική Αρχή να μας εξηγήσει τους λόγους;

Σχετίζεται το γεγονός αυτό με πληροφορίες που λάβαμε από πρόσωπο του Δήμου και που  είναι μέχρι σήμερα απολύτως ακριβείς, και που μιλούν για γενικευμένη σύρραξη στον Δήμο Αλεξάνδρειας!!! 
Συγκεκριμένα, λένε, την Πέμπτη το πρωί και  στο γραφείο του Δημάρχου, ο Δήμαρχος Γκυρίνης  προπηλακίστηκε από το σημαντικότατο στέλεχος της πλειοψηφούσας παράταξης, το οποίο, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι αδυνατούσε να ανεχτεί περαιτέρω τα παιδιαρίσματα της ηγεσίας του Δήμου, αν θεωρήσουμε ότι υπάρχει ηγεσία....

Περισσότερα στην εκπομπή "θέσεις" στην  egnatia tv την Τρίτη το βράδυ στις 10 από τον Χάρη Καφτεράνη... (σ.σ. Στην ίδια εκπομπή, την Τρίτη το βράδυ θα μιλήσει και ο δημοτικός σύμβουλος Κίμων Παράσχου για τα 23 χιλιάδες κυβικά χώματα που αναζητούνται)

Παρακαλείται και ο "μπούφος" που την είδε "κούκος"να παρακολουθήσει για προσωπική του ενημέρωση...Ότι καταλάβει φυσικά ως "μπούφος" που είναι...."

Συμπερασματικά: Η συγκατοίκηση μεταξύ των δυο συνδημάρχων Γκυρίνη και Ισαάκ δεν είναι ανέφελη αλλά θα ήταν τραγικό γεγονός για την πορεία του δήμου και την ζωή των δημοτών μια παραίτηση του αυτοτελούς Ισαάκ από τη θέση του γιατί η απουσία του θα είναι πλήγμα για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου. Μια πιθανή αποχώρηση του Ισαάκ θα προξενήσει σοβαρούς τριγμούς στην παράταξη που πορεύεται ενωμένη και αρραγής από την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων της και όπως λένε οι πληροφορίες η Ευρωπαϊκή Ένωση σκέφτεται να ανακηρύξει τον δήμο μας ως τον καλύτερο του 2017 σε ειδική τελετή στο Ζάππειο Μέγαρο το καλοκαίρι (σας δίνω είδηση αλλά μη το πείτε σε κανέναν γιατί το κρατούσαν για έκπληξη).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ισαάκ παραιτήθηκε οριστικώς. Βρήκε μια ασήμαντη αφορμή η οποία ταίριαξε γάντι στις επιδιώξεις του και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Άφησε στη θέση του όμως τον υποτακτικό του για να τους δίνει καθημερινό ραπόρτο και να σκάβει πιο βαθιά το λάκκο του Παναγιωτάκη, ο οποίος βεβαίως βρίσκεται ακόμη σε παρατεταμένη χειμερία νάρκη και ονειρεύεται ότι όλα παν καλά.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ 9.22ΜΜ
Ο ΣΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΣΕΙΣ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗΣΑΣ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ