Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Τι έλεγε και τι έκανε ο δήμαρχος Γκυρίνης - Μεγάλα και κούφια λόγια ή άγνοια και δίψα για την καρέκλα; Όντως, γράφει ιστορία η διοίκηση Γκυρίνη- Ισαάκ

Και στο νερό περπατάμε άμα χρειαστεί για το καλό του τόπου
"Στις 18 Μαΐου ο Δήμος μας θα γράψει νέες σελίδες στην ιστορία του. 
Στις 18 Μαΐου η Διοίκηση Δημητριάδη θα.....
πάρει την απάντηση από το λαό του Δήμου Αλεξάνδρειας. 
Δεν μπορούμε, δεν αντέχουμε να συνεχίσουμε άλλα 5 χρόνια, σ’ αυτή την πορεία ανικανότητας, ανεπάρκειας και βολέματος της απερχόμενης Διοίκησης.

Όπου και να κοιτάξεις στο Δήμο μας, στα χωριά μας, στις γειτονιές, η παραίτηση και η μιζέρια σε πληγώνει. 
Στις 18 Μαΐου τα διλήμματα είναι υπαρκτά, είναι σοβαρά, είναι αμείλικτα.

Στις 18 Μαΐου όλοι θα πρέπει να απαντήσουν Δημοκρατία  ή  αποφάσεις του ενός, 
Συντήρηση  ή  πρόοδος, 
Αλήθεια  ή  ψεύδη, 
Σχέση φόβου ή  ισότιμη σχέση, 
Έργα στα λόγια ή έργα στην πράξη, 
Ανάπτυξη ή φτωχοποίηση, 
Δήμαρχος όλων ή Δήμαρχος των λίγων."

Ποιος είπε τα παραπάνω λόγια;

Ευκολάκι, δε λέω. Τα είπε ο Π. Γκυρίνης ως υποψήφιος δήμαρχος τον Μάιο του ΄14 αλλά επειδή τα γραπτά μένουν καλό είναι να θυμηθούμε τις δεσμεύσεις, τα παχιά λόγια και τις ανέξοδες παρόλες.
Όντως, ο δήμος Αλεξάνδρειας από τον Σεπτέμβριο του ΄14 γράφει νέες σελίδες στην ιστορία μόνο που αυτές είναι ....κενές.
Όντως, η διοίκηση Δημητριάδη πήρε απάντηση από το λαό του δήμου.
Όντως, η διοίκηση Γκυρίνη- Ισαάκ διακρίνεται όχι για ανικανότητα αλλά για φοβερή ικανότητα και αποτελεσματικότητα, όχι για ανεπάρκεια αλλά δίνει μαθήματα επάρκειας και παραγωγικότητας, όχι για βόλεμα αλλά όπως καταγγέλλει ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Κιρκιλιανίδης για βόλεμα στις θέσεις προϊσταμένων του δήμου αρεστών υπαλλήλων.
Υποσχέθηκε ότι θα ζήσει ο δήμος εποχές προόδου. Τις ζούμε αλλά δεν τις αντιλαμβανόμαστε. Είμαστε καθυστερημένοι προφανώς.
Υποσχέθηκε την αλήθεια και ο δήμαρχος συστηματικά υπεκφεύγει να ονοματίσει συνεργάτες του που έχουν καταλογισμό από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Μέχρι που το είπε ο ίδιος ο Ισαάκ ότι και σ΄ αυτόν υπάρχει καταλογισμός. Μπορεί να νιώθει και περήφανος γι αυτό ο δήμαρχος.
Υποσχέθηκε σχέσεις όχι φόβου αλλά ισότιμες με συνεργάτες και πολίτες. Η δημοτική του ομάδα διαλύθηκε και πνέει τα λοίσθια.
Υποσχέθηκε ανάπτυξη και αυτή η άτιμη τρέχει από τα μπατζάκια μας.
Όντως, ο Γκυρίνης με τον Ισαάκ είναι ένα αχτύπητο δίδυμο εξουσίας που θα αφήσει εποχή. Όντως...


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αναπτυξιακή πορεία του Γκυρινη αποφασίζεται κάθε πρωί σε ένα καφενείο πέρα της όχθης του Αλιάκμονα από μια πολιτικά μεθοδευμένη ομάδα.. Έπειτα έρχεται ο αγγελιοφόρος τους και δίνει εντολές στον υποχείριο δήμαρχο. Η απόλυτη κατάντια για τον τόπο μας με έναν δήμαρχο ανδράποδο και έρμαιο των πολιτικών διαθέσεων των υποψηφίων αντιπάλων του.

Ανώνυμος είπε...

Μαυρογιαλούρος τις εποχής του 1960. Η ποιο ανίκανοι διοίκηση που πέρασε από τον τόπο μας. Θα την θυμούμαστε με τα ποιο μελανά χρώματα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ 7% ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ .ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο πιο ανικανος δημαρχος που περασε ποτε απο την πολη μας.Ο πρωτος που την βρηκε πολη και την εκανε χωριο.Πανε για προεδρος στο χωριο σου ειναι καλυτερα πιστεψε το μπορεις.