Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Συρόπουλος σε Γκυρίνη: Εξαπατήσαμε τον κόσμο. Εδώ έχω το πρόγραμμα, να σας το δώσω να το θυμηθείτε!!!

Δημήτρης Συρόπουλος
"Εδώ έχω το πρόγραμμα με το οποίο πήγαμε στις εκλογές και εξαπατήσαμε τον κόσμο. Να σας το δώσω να το θυμηθείτε άμα θέλετε. Έπρεπε να γίνω ανεξάρτητος. Δε χρωστάω σε κανέναν ούτε μια ψήφο. Ο κόσμος με τίμησε να τον υπηρετήσω και όχι να βοηθήσω το δήμαρχο να μην κάνουμε τίποτα μέχρι τώρα. Δε θα σας κάνω τη χάρη δήμαρχε να σας αδειάσω τη γωνιά γιατί εδώ με τοποθέτησε ο κόσμος".

Τα παραπάνω λόγια είπε ο Δημ. Συρόπουλος, δημοτικός σύμβουλος μέχρι πρότινος της.....
πλειοψηφίας που ανεξαρτητοποιήθηκε και πλέον με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο θα ασκεί αντιπολίτευση στο μέτρο του δυνατού βέβαια.
Την πρώτη γεύση έδωσε προχτές όταν και αυτός αναφέρθηκε στην κατανομή της Περιφέρειας για την αγροτική οδοποιία λέγοντας ειρωνικά στη διοίκηση "συγχαρητήρια" επισημαίνοντας ότι ο δήμος Αλεξάνδρειας πήρε μόλις 267 χιλιάδες ευρώ όταν ο δήμος Πύδνας Κολινδρού πήρε περισσότερα!!!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα έχει αυτός ο Γκυρίνης ρε παιδιά. Αντί να κάνει τον ψόφιο κοριό βγαίνει με περισσό θράσος και στρέφεται κατά του Συρόπουλου που ο ίδιος επαινούσε για την προσφορά του. Και ενώ ο Συρόπουλος του λέει ότι εξαπάτησε τους πολίτες με τις κούφιες προεκλογικές του υποσχέσεις που έχει καταγεγραμμένες στο πρόγραμμα του αυτός ζητά να του παραδώσει την έδρα ο Συρόπουλος!!! Το αστείο τις υπόθεσης είναι ότι ο Γκυρίνης πιστεύει πως ο Συρόπουλος βγήκε Δημοτικός σύμβουλος επειδή ηγείτο του Συνδυασμού ο Γκυρίνης!!! Ενώ τις πάσης είναι γνωστό το ακριβώς αντίθετο!!