Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Έχει κανονισμό καθαριότητας ο Δήμος Αλεξάνδρειας; Ακόμα μια χρονιά η ίδια εικόνα. Άμα δε μπορείτε δώστε εντολή στον πολυτάλαντο αντιδήμαρχο και θα βρει αυτός λύση

Θέμα διαχρονικό, θέμα που απασχολεί κάθε χρόνο τους κατοίκους της Αλεξάνδρειας και των χωριών, θέμα που άπτεται με την ποιότητα ζωής ενός εκάστου εξ ημών.
Υποτίθεται ότι η.....
διοίκηση Γκυρίνη- Ισαάκ θα έβαζε τάξη και στο ζήτημα αυτό. Ωστόσο, αυτό που βιώνουμε όλοι μας είναι μια ανεξήγητη καθυστέρηση τριών ετών στη σύνταξη του κανονισμού καθαριότητας ώστε να μπορέσει να δουλέψει η υπηρεσία, να καταγράψει τα οικόπεδα που χρήζουν παρεμβάσεων, να εκτελέσει εργασίες όπου απαιτούνται και να ζητήσει από τους ιδιοκτήτες αποζημίωση αφού οι ίδιοι αμελούν ή αδιαφορούν.
Τα ιδιωτικά οικόπεδα που βρίσκονται εντός του αστικού ιστού οφείλουν οι ιδιοκτήτες να τα διατηρούν καθαρά ώστε να μην εγκυμονούν κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Το αυτονόητο δηλαδή προβλέπεται και από νομοθεσία πλην όμως ο δήμος στερείται του σχετικού κανονισμού και ουδείς γνωρίζει γιατί υπάρχει αυτή η αβελτηρία.
Μια απάντηση από τους διοικούντες ίσως έλυνε το μυστήριο. Και άμα δε μπορεί κανείς εξ αυτών ας πούνε στον πολυτάλαντο αντιδήμαρχο να προσφύγει στο ΣτΕ ή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ή και στον ΟΗΕ ακόμα με έγγραφα που μόνο αυτός είναι ικανός να συντάξει και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί λύση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη κατάντια του τόπου μας από ανθρώπους που βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου. Και όμως αυτοί διοικούν τον τόπο μας επί τέσσερα χρόνια!!! Και θεωρούν επίτευγμα ότι τοποθέτησαν δύο με τρείς παιδικές χαρές!!!