Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Άρχισε ο χορός των αποχωρήσεων από τη δημοτική ομάδα Γκυρίνη- Ισαάκ - Ανεξάρτητος ο Δημ. Συρόπουλος

Συρόπουλος Δημ.
Το πουλόβερ της επίπλαστης ενότητας της δημοτικής ομάδας του δημάρχου Π. Γκυρίνη άρχισε να ξηλώνεται και τυπικά. Σήμερα το μεσημέρι ο δημοτικός σύμβουλος Δημ. Συρόπουλος πήγε στο δημαρχείο και κατέθεσε την επιστολή αποχώρησης από την δημοτική ομάδα και πλέον είναι ο πρώτος ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος αυτής της περιόδου. Η δημοτική ομάδα του Γκυρίνη πλέον διαθέτει τυπικά 19 δημοτικούς συμβούλους.

Οι λόγοι που επικαλείται ο σύμβουλος είναι η αναποτελεσματικότητα της..... διοίκησης, η ανυπαρξία έργου, η αναντιστοιχία προεκλογικών δεσμεύσεων και διοικητικών έργων καθώς επίσης και η δική του εμπλοκή επί δύο και πλέον έτη ως πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Να σημειωθεί ότι ο Συρόπουλος ανήκει στο "κλίμα" Ναλμπάντη και είναι πιθανόν να είναι ο πρώτος αυτής της ομάδας που δίνει το σύνθημα μιας μαζικής αποχώρησης συμβούλων από τα έδρανα της πλειοψηφίας.
Η πληροφορία ότι θα σημειωθεί μαζική αποχώρηση συμβούλων που σήμερα τύποις κάθονται στην πλευρά της πλειοψηφίας είναι στην κατοχή μου εδώ και μήνες πλην όμως υπάρχει προβληματισμός για την επιλογή της σωστής χρονικής στιγμής που από ότι φαίνεται ήρθε...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.ΚΥΡΙΕ ΣΥΡΟΠΟΥΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ .