Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Γιατί το μεσημέρι στις 2; -Να βολευτούν οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών!!! Τι άλλο θα ακούσουμε;

Την Παρασκευή το μεσημέρι στις 2 έγινε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας και όπως ήταν φυσικό οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έθεσαν ζήτημα το αυτονόητο, την ακαταλληλότητα της ώρας που όρισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο πρόεδρος του..... σώματος.
Την αρχή έκανε ο Κ. Βενιόπουλος που άσκησε κριτική στον πρόεδρο για το ακατάλληλο της ώρας και ζήτησε με αυστηρό ύφος να μην επαναληφθεί. Τη σκυτάλη πήρε ο Στ. Μίχος και ακολούθησε ο Χρ. Αλευράς που τόνισαν ότι οι συνεδριάσεις πρέπει να γίνονται τις προκαθορισμένες ώρες και μέρες, δηλαδή τα απογεύματα Δευτέρας ή το πολύ τις Τετάρτες και ότι σε καμιά περίπτωση δεν συνέτρεχε κανείς λόγος για να γίνει την Παρασκευή μεσημέρι αφού κανένα θέμα δεν είχε την μορφή κατεπείγοντος.
Η απάντηση του προέδρου Δ. Ράπτη ήταν "όλα τα λεφτά": το έβαλα το μεσημέρι για να διευκολύνω τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων που είναι δημοτικοί σύμβουλοι!!!

Είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά και στον τομέα αυτόν. Οι συνεδριάσεις δε γίνονται για να βολεύονται οι σύμβουλοι ούτε γίνονται αλά καρτ αλλά τις μέρες και τις ώρες που έχουν προκαθοριστεί από το σώμα. Τόσο απλό είναι και εκτός εκτάκτων περιπτώσεων γίνονται συνεδριάσεις το μεσημέρι με πλήρη αιτιολογία διότι υπάρχει θέμα με κατεπείγον ενδιαφέρον.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι έχουμε να ακούσουμε ακόμη από αυτούς τους μαθητευόμενους μάγους δεν μπορώ ακόμη να το φανταστώ.