Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Θρίαμβος Γκυρίνη - Έπαθε πλάκα ο ΓΓΑ με την αποτελεσματικότητα του δημάρχου - 12 μήνες και ακόμα να ολοκληρωθεί η μελέτη για το παρκέ!!!!

Σα να μη πέρασε μια μέρα. Η φωτογραφία είναι
από τον Απρίλιο του 2017
Ένας χρόνος γεμάτος ...τίποτα
Πέρσι τον Απρίλιο ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ι. Συναδινός είχε επισκεφτεί τον δήμο Αλεξάνδρειας, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γκυρίνη και αθλητικούς παράγοντες και παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είχε δεσμευτεί ότι θα χρηματοδοτήσει την ανακατασκευή του παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου.
Πέρασαν δώδεκα μήνες, 365 μέρες δηλαδή, και το παρκέ δεν αντικαταστάθηκε αν και τα..... χρήματα υπάρχουν στην Γενική Γραμματεία και περιμένουν πότε θα δεήσει ο δήμος Αλεξάνδρειας να ολοκληρώσει την έρμη τη μελέτη για να δημοπρατηθεί το έργο.
Ξέρετε τί είπε ο δήμαρχος Γκυρίνης στον Γενικό σήμερα το μεσημέρι που συναντήθηκαν στο δημαρχείο όταν ο Συναδινός τον ρώτησε για το θέμα αυτό; 
-Θα είμαστε έτοιμοι σε τρεις μήνες να συμβασιοποιήσουμε το έργο!!!
Ναι, ο δήμος Αλεξάνδρειας με διοίκηση Γκυρίνη χρειάζεται 15 μήνες (αν θέλουμε το πιστεύουμε) για να κάνει μια μελέτη της τάξης των 85 χιλιάδων ευρώ και να κάνει ένα έργο!

Και μόνο αυτό το παράδειγμα αρκεί να αντιληφθεί κανείς το σκηνικό που έχει στηθεί στο δήμο Αλεξάνδρειας. 
Παρεμπιπτόντως, να αναφέρω και κάτι που είδα από το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύτηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που είχαν την σχετική πληροφόρηση για την ακριβή ώρα της έλευσης του Συναδινού στο δημαρχείο και πήγαν να καλύψουν το γεγονός. Ναι, σωστά καταλάβατε, δεν ειδοποιήθηκαν όλα τα ΜΜΕ της πόλης γιατί έτσι γουστάρει ο δήμαρχος Γκυρίνης.
Διαπίστωσα ότι από τη συνάντηση- σύσκεψη απουσίαζε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ισαάκ Χαλκίδης. Προφανώς ο αντιδήμαρχος είχε σοβαρές δουλειές να κάνει εκείνη την ώρα και έστειλε στη θέση του τον ...δήμαρχο Γκυρίνη.

Επί της ουσίας. Ο Συναδινός είπε ότι τα χρήματα υπάρχουν για το παρκέ του κλειστού. Είπε ότι θα μπορούσε το κολυμβητήριο να αποκτήσει πάνελ για παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος μιας και "τρέχει" σχετικό πρόγραμμα από το Υπουργείο Ανάπτυξης πλην όμως η προθεσμία λήγει σε λίγες μέρες και ο δήμος είναι παντελώς ανέτοιμος και για το θέμα αυτό και έδωσε γενικόλογες υποσχέσεις για το ταρτάν του γηπέδου που όπως εκτιμώ θα παραμείνει ως έχει.

Κατά τα άλλα; Ακόμα ένας θρίαμβος του δημάρχου Γκυρίνη και στον τομέα του αθλητισμού και των υποδομών. 
Άξιος, άξιος, άξιος...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ............ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ????? ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ.