Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Λουκέτο το 1ο βήμα - Το 2ο είναι αστυνομικοί στις αυλές να διώχνουν τα παιδιά που παίζουν; Πρωτοπορεί η διοίκηση Γκυρίνη -Ισαάκ

Όπως γνωρίζετε εσείς που διαβάζετε και ενημερώνεστε για τα τοπικά πράγματα η διοίκηση Γκυρίνη- Ισαάκ έλαβε μια απόφαση με την οποία τυπικά κατοχύρωσαν την πάρτι τους και τους διευθυντές των σχολείων απαλλάσσοντάς τους από κάθε ευθύνη από πιθανό ατύχημα και έκλεισαν τις σχολικές αυλές. Έβαλαν λουκέτο στις πόρτες και "καθάρισαν".
Βέβαια, σε όλες τις αυλές κάθε μέρα παίζουν παιδιά αλλά οι κύριοι αυτοί έδιωξαν τις ευθύνες από..... πάνω τους και κοιμούνται ήσυχοι. Δημόσιοι υπάλληλοι παλιάς κοπής δηλαδή οι διοικούντες τον δήμο Αλεξάνδρειας αλλά έτσι είναι η ζωή...

Και αφού έκλεισαν τις αυλές αλλά τα παιδιά βρίσκονται εντός των αυλών κάθε μέρα το επόμενο βήμα είναι να στείλουν την αστυνομία να τα διώχνει και γιατί όχι να καλεί στο αστυνομικό τμήμα τους γονείς τους για να τους κάνει συστάσεις για παραβίαση ξένης ιδιοκτησίας (τα σχολεία ως κτήρια ανήκουν στο δήμο). Ουσιαστικά αυτό που πετυχαίνουν είναι να αποξενώσουν τους μαθητές και τη νεολαία δηλαδή από τον φυσικό τους χώρο. Και, αν βρεθεί κάποιος άλλος με νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου παλαιάς κοπής και προσφύγει στην Αστυνομία ζητώντας να εφαρμοστεί κατά γράμμα η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας τότε γνωρίζετε το τι πρέπει να γίνει. Να πάει η αστυνομία πάραυτα και να διώξει τα παιδιά λέγοντάς τα ότι απαγορεύεται να βρίσκονται στο σχολείο τους γιατί έτσι το αποφάσισε  η διοίκηση Γκυρίνη- Ισαάκ!!!

Κατά τα άλλα, ο αντιδήμαρχος Ισαάκ υποστήριξε την περασμένη βδομάδα ότι δεν ήθελε να κλείσει τις αυλές αλλά αφενός έπρεπε να προστατέψει την δημοτική περιουσία λες και τα παιδιά μασάνε τα τούβλα και τα μπετά και αφετέρου αφού το ζήτησαν οι διευθυντές και για να μην έχουν ευθύνες το έκανε με βαριά καρδιά.
Αν είναι να τον βαραίνει η καρδιά μπορεί να πάει να αράξει στο καφενείο της συζύγου του στη Μελίκη. Να μη μας πάθει και τίποτα το πολιτικό κεφάλαιο του δήμου, ο στυλοβάτης του Γκυρίνη που άμα φύγει θα καταρρεύσει!!! -σοβαρά το λέω, όχι αστεία._

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ότι ποιο χειρότερο υπάρχει στην Διοίκηση του Δήμου ακούει στο όνομα Ισαάκ Χαλκίδης. Τώρα για ποιο λόγο το δέχεται αυτό ο Παναγιώτης αδυνατώ να το εξηγήσω. Εύχομαι να το αναληφθεί όσο είναι ακόμη νωρίς και να τον απομακρύνει το ταχύτερο δυνατό.

Ανώνυμος είπε...

Η χαρά μας σαν μαθητές ήταν όταν παίζαμε μπάλα στο προαύλιο του Σχολείου και έπεφτε σύρμα ότι έρχεται ο Διαυθυντής, κάποιος σούταρε δυνατά τη μπάλα και έσπαγε το τζάμι του παραθύρου.
Αφήστε στα παιδιά τα προαύλια των Σχολείων.
Οι φίλοι του Ισαάκ Διυθυντές των Σχολείων ας μην είναι τόσο ευθυνόφοβοι. Δεν θα τους κατηγορήσει κανείς.
Αφήστε τα παιδιά έξω στον καθαρό αέρα, μην τα κλείνετε στα δωμάτια με έναν υπολογιστή μπροστά τους.