Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

video- Αν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος θα το ανακοινώσω, είπε ο Ναλμπάντης και η ομίχλη συνεχίζεται

Χ. Καφτεράνης δεξιά και Στ. Κουρνιάκος αριστερά ματαίως πίεζαν
τον Κ. Ναλμπάντη να γίνει πιο σαφής
Στην χτεσινή ραδιοφωνική εκπομπή του ο Χ. Καφτεράνης και ο Στ. Κουρνιάκος στο ράδιο Αβένα 97,7 είχαν.....
καλεσμένο τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο Κώστα Ναλμπάντη. Και ενώ περιμέναμε να ακούσουμε κάτι που δεν ξέραμε πέρασε ένα 20λεπτο με γνωστά και επαναλαμβανόμενα στοιχεία και πράγματα.
Ο Κ. Ναλμπάντης στην πιεστική ερώτηση αν θα είναι ή όχι υποψήφιος δήμαρχος ακολούθησε την γνωστή τακτική: Δεν απάντησε ευθέως παρά περιορίστηκε ότι σε εύλογο χρόνο θα ανακοινώσει τις προθέσεις του.
Ερωτώμενος για την υποψηφιότητα Χαλκίδη είπε ότι προσθέτει στο χώρο της αυτοδιοίκησης και δίνει εναλλακτική σε όποιον ψηφοφόρο της δεξιάς παράταξης που δε θέλει να ψηφίσει Γκυρίνη και ερωτηθείς για την διοίκηση Γκυρίνη έριξε ευθύνες στον δήμαρχο για τον τρόπο διοίκησης αφενός και για το ότι έδωσε υπερεξουσίες σε συγκεκριμένους υπαλλήλους και σε μια μικρή ομάδα δημοτικών συμβούλων αποκλείοντας μια σειρά δημοτικών συμβούλων που συνέβαλλαν στην εκλογή του ψηφοδελτίου.
Μ΄ άλλα λόγια, ο Κ. Ναλμπάντης δεν κόμισε στην δημόσια συζήτηση τίποτα το καινούργιο, κινήθηκε στην γνωστή επιχειρηματολογία που έχουν μετέλθει τόσο ο Μ. Χαλκίδης όσο και άλλοι κύκλοι που ασκούν ή ασκούσαν κριτική στον δήμαρχο αλλά εσχάτως τον υμνολογούν (καταλάβατε ότι αναφέρομαι σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, έ;).
Ενδεχομένως ο Κ. Ναλμπάντης όταν κατασταλάξει και αποφασίσει αν θα είναι ή όχι υποψήφιος θα αποφασίσει να είναι πιο συγκεκριμένος, πιο αποτελεσματικός και πιο παραγωγικός. Διότι, με εμμονές στις επιλογές του δημάρχου και με αναφορές σε υπαλλήλους κλπ δεν χτίζονται ηγετικά προφίλ αν μη τι άλλο. Χτίζονται προφίλ τύπου σχολιαστή παραπολιτικών.....

δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο της εκπομπής του ράδιο Αβένα 97,7fm

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΟΧΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΓΙΖΕΙ ΟΛΑ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΙΟΝΟΥΓΛΕΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ.ΓΡΑΨΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ...................

Ανώνυμος είπε...

κωστα μια αποφαση ειναι κατεβα και ολοι μαζι σου θα ειναι αν και δεν αξιζει.φταις και εσυ κωστα ολο θα κατεβω και μετα θα δουμε ολο.αντε αγορι μου.τωρα ειναι η ωρα μετα δεν νομιζω.

Ανώνυμος είπε...

Θανάσης Γκιόνογου για δήμαρχος? Ο λαός δεν ξεχνά τις απάτες και τα ΘΑ.