Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΓΚΥΡΙΝΗΣ σε Κίμωνα: Τίτλο ανευθυνότητας διεκδικείτε!!!

"Τον τίτλο ανευθυνότητας διεκδικείτε κ. Παράσχου. Αρνείστε να συμμετάσχετε στις επιτροπές που κληρώνεστε και αυτό είναι ανεύθυνο. Δεν υλοποιείτε τον ρόλο που κληθήκατε να υπηρετήσετε".


Τα παραπάνω λόγια εκστόμισε ο δήμαρχος Π. Γκυρίνης εις βάρος του.....
δημοτικού συμβούλου Κίμωνα Παράσχου που σε προηγούμενη συνεδρίαση ενώ κληρώθηκε ως μέλος μιας επιτροπής παραλαβής έργου αυτός δήλωσε αμέσως παραίτηση προφανώς διότι έχει καεί στο χυλό και τώρα φυσάει και το γιαούρτι. Διότι, ως γνωστόν, προ αρκετών ετών, το μακρινό 1996 και ενώ ήταν νομαρχιακός σύμβουλος με την παράταξη Σπάρτση το Ελεγκτικό Συνέδριο βρήκε κάποια παρατυπία και καταλόγισε σε όλους τους συμβούλους υπέρογκα ποσά. Μετά από την πάροδο πολλών ετών και ταλαιπωρία οι σύμβουλοι απαλλάχτηκαν αλλά η άσχημη εμπειρία μένει.
Ωστόσο, δικαίως ο δήμαρχος χαρακτηρίζει συμβούλους που ενώ γνωρίζουν το νομικό- θεσμικό πλαίσιο, συμμετέχουν στις εκλογές και εκλέγονται και όταν έρχεται η ώρα αρνούνται να πάρουν μέρος σε επιτροπές που προβλέπει ο νόμος με αποτέλεσμα αφενός να μην κάνουν αυτό που έπρεπε να κάνουν ως σύμβουλοι και αφετέρου να μπλοκάρουν τις διαδικασίες...
Συμπερασματικά: όποιος φοβάται ότι θα μπλέξει καλό είναι είτε να παραιτηθεί από σύμβουλος είτε να μην βάζει υποψήφιος. Απλά πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: