Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Αρνητική έκπληξη ο Κ. Ναλμπάντης που συνεχίζει να πατά σε δυο βάρκες και τελικά πέφτει στο νερό!

-Πρότεινε μείωση μισθού στους ειδικούς συνεργάτες του δημάρχου!


Το λόγο στην συνεδρίαση πήρε τώρα ο Κ. Ναλμπάντης. Ασκεί ήπια κριτική στη διοίκηση διότι δεν συγκρότησε την Επιτροπή Διαβούλευσης διότι δεν έκανε τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των πολιτών.
Ο Ναλμπάντης αναφερόμενος στο σώμα του..... προϋπολογισμού επικεντρώνει στις αμοιβές των τριών ειδικών συνεργατών του δημάρχου υποστηρίζοντας ότι πρέπει να μειωθεί ο μισθός τους ώστε να δείξουν σημειολογικά ότι και αυτοί συμπάσχουν με τους  άλλους πολίτες στα χρόνια του μνημονίου.
Τέλος, ο τέως αντιδήμαρχος και στενός συνεργάτης του δημάρχου είπε ότι θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό όχι γιατί είναι αναπτυξιακός αλλά αξιολογώντας τον ως "προϋπολογισμό εκτάκτου ανάγκης".

Είναι προφανές ότι ο Κ. Ναλμπάντης δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε και ακολούθησε τον δρόμο που ξέρει, να πατά σε δυο βάρκες. Του δόθηκε η ευκαιρία να διαφοροποιηθεί, να ασκήσει κριτική βήμα βήμα, να αναδείξει την δική του πολιτική πρόταση ερχόμενος σε αντίθεση με την πολιτική πρόταση που συμπεριλαμβάνεται μέσα στον προϋπολογισμό που καταθέτει ο δήμαρχος και η διοίκησή του.

Αγνοώ γιατί ο Κ. Ναλμπάντης επέλεξε αυτή την τακτική και απορώ ταυτόχρονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: