Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

αποκλειστικό- Βρήκε τον 1ο υποψήφιο ο Χαλκίδης- Ποιος είναι;


Είδε και απόειδε ο Μιχάλης με το πιεστικό ερώτημα που του θέτουν, τόσο οι φίλοι του όσο και ο τοπικός τύπος και ανακοίνωσε ανεπίσημα έναν, τον πρώτο εκ των υποψηφίων του δημοτικών συμβούλων που συμφώνησε μαζί του ώστε να τον συνδράμει στις δημοτικές του 2019

Ο Χαλκίδης συναντήθηκε και συμφώνησε, έδωσαν τα....
χέρια λένε οι πληφορορίες μου, με τον εργολάβο Νίκο Μαμουτόπουλο που κατάγεται από την Αγκαθιά. Ως γνωστόν, ο κ. Μαμουτόπουλος προέρχεται από τον χώρο της εργολαβικής επιχειρηματικότητας και ήταν ένας εκ των τριών κατασκευαστών που υλοποίησαν την ανάπλαση του κέντρου της Αλεξάνδρειας το 2010.
Να θυμίσω στους νεώτερους ότι ο κ. Μαμουτόπουλος είχε χρηματίσει πρόεδρος της πάλαι ποτέ ΕΑΣ Αλεξάνδρειας η οποία παρέπαιε και μετά από λίγους μήνες πτώχευσε και η περιουσία της βγήκε στον πλειστηριασμό από την Αγροτική Τράπεζα.
Είναι προφανές ότι η πρώτη επιλογή και συμφωνία του Μ. Χαλκίδη σηματοδοτεί και το σκεπτικό και την φιλοσοφία που θα εφαρμόσει ως δήμαρχος, εάν και εφόσον βέβαια εκλεγεί. Θα δώσει βάρος στα τεχνικά έργα και τις κατασκευές και όπως είναι αυτονόήτο είτε θα επιβλέπονται είτε θα κατασκευάζονται από τον άκρως εξειδικευμένο εργολάβο Ν. Μαμουτόπουλο. Νομίζω ότι το σκεπτικό του Μιχ. Χαλκίδη είναι σωστό και πρακτικό. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση γιατί μόνο έτσι παράγεται έργο ποιότητας. Εικάζω, διότι δεν έχω την πληροφόρηση, ότι ο κ. Μαμουτόπουλος δικαιωματικά θα διεκδικήσει αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια παροιμία λέει : Τα σκυλιά δεν γαυγίζουν στα αφεντικά που τα ταΐζουν.

Ανώνυμος είπε...

Τον χρωστανε οι εργολαβοι της μελικης ακομα με τα εργα που εκανε εκει.Το θεμα ειναι ποτε θα ξυπνησουνε οι παραγοντες της πολιτικης της αλεξανδρειας που για ενα γαμωτο φερανε δημαρχο της πλακας και τωρα ξυπνησανε και οι πεθαμενοι.Βγηκανε τα φαντασματα στο προσκηνιο.Που εισαι ναλμπαντη τωρα κρυφτηκες?

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ.ΑΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι σαν να λέμε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος έπιασε τον παπά από τα φρύδια.
Τελικά πιο σοβαρό τον θεωρούσα , αλλά θαλασσοδαρμένος δείχνει και ακόμη δεν ξεκίνησε. Συνέχισε με τους εργολάβους που δεν ξέρουν τι έφαγαν απο το έργο κατάπλασμα μεγάλε χαλκίδη . Και είσαι ακόμη στην αρχή. Δεν βαριέσαι . Απλά κάνε στην άκρη γιατί η κατρακύλα σου τελειωμό δεν θα έχει έτσι όπως πας. Και μόλις ρίξεις και την ατάκα ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, άνοιξε και την λάμπα σε αυτούς που δεν είχαν μαντήλι να κλάψουν και το παίζουν κλαρινογαμπροί μετά το έργο κατάπλασμα που έγραψα πιο πάνω λόγω της μάσας που έριξαν. Η ιστορία θα δείξει. Τι? θα δούμε προσεχώς.

Ανώνυμος είπε...

Θα αρχίσουν το γνωστό κόλπο των απευθείας αναθέσεων στο τεχνικό γραφείο του αρμοδίου αντιδημάρχου τεχνικών έργων όπως γράφει ο Μόχλας και θα γίνει της Μελίκης το κάγκελο που δεν έκλειναν ισολογισμούς για καμιά δεκαριά χρόνια και την είχαν μετατρέψει σε συνοικιακό μπακάλικο. Γελάει κόσμος με τις μεθοδεύσεις και τα καμώματά σας κύριοι

Ανώνυμος είπε...

Μόχλα εαν αληθεύει το γεγονός που έγραψες ειλικρινά νομίζω ότι το έχουν χάσει εντελώς το μυαλό που έχουν. Σε εποχές που ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα η κίνηση αυτή τουλάχιστον προκαλεί επειδή είναι η πρώτη σύμφωνα με το ρεπορτάζ σου. Κινήσεις πανικού είναι αυτά. Καλά κάνει και νομίζει ότι ο κόσμος είναι ακόμη πρόβατα, αλλά πολλοί ξυπνάν υποψήφιε πανικόβλητε δήμαρχε. Μέχρι και τον ξεχασμένο πρωην δήμαρχο δημητριάδη θα αναστήσεις.

Xronika είπε...

Αν και δεν είσαι ευγενικός και επειδή αμφισβητείς εμμέσως το ρεπορτάζ σε απαντώ.
Ναι, είναι τσεκαρισμένο και όχι μόνο μια φορά.
Ο Μαμουτόπουλος Νίκος έχει συμφωνήσει να στηρίξει με την υποψηφιότητά του τον Μιχάλη Χαλκίδη.
Ωστόσο, επειδή η συνομοταξία των εργολάβων έχει ιδιαιτερότητες, κρατώ πολλές πισινές αν ως το τέλος παραμείνει μαζί του.
ΥΓ: Την άλλη φορά να είσαι πιο ευγενικός.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 2 Δεκεμβρίου 2017 - 10:38 π.μ. και ειλικρινά σου ζητώ συγνώμη. Δεν νομίζω να μην ήμουν ευγενικός, επιφυλακτικός ήμουν.
Παρόλα ταύτα σου ζητάω συγνώμη εαν πρόσβαλα το έργο σου ως δημοσιογράφου - ρεπόρτερ ειλικρινά. Εύχομαι να την δεχτείς.
Οσο για το Μόχλα που χρησιμοποίησα στην αρχή του σχολίου μου, έχεις δίκιο.
Ισως επειδή είμαι χρόνια αναγνώστης της σελίδας να παραπήρα θάρρος ας πούμε.
Συνέχισε πιο δυναμικά. Απο έναν φίλο της σελίδας σου στο διαδύκτιο.
Και πάλι συγνώμη.

Ανώνυμος είπε...

Τρόικα Βρυξελών , Τρόικα Δημαρχείου, και προσεχώς Τρόικα και στον τύπο. Όμως πάρτε χαμπάρι δεν ζωντανεύουν οι νεκροί.

Ανώνυμος είπε...

O Γκαίμπελς ωχριά μπροστά σας κύριοι. Αλά σας ενημερώνω πως δεν θα μείνε τίποτα αναπάντητο με ονόματα και διευθύνσεις . Όλα στον καιρό τους.