Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Τραγική εμφάνιση Δημητριάδη στον προϋπολογισμό!!! Για πρώτη ίσως φορά αδιάβαστος και ανερμάτιστος

-Μεγάλο το άγχος του τέως δημάρχου. Γιατί;

Ο τέως δήμαρχος Φώτης Δημητριάδης ως αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας πήρε το λόγο αμέσως μετά τον δήμαρχο και μιλάει επί του προϋπολογισμού. Πιθανόν να είναι η πρώτη φορά που ο Δημητριάδης να χάνει τον ειρμό του και να ακολουθεί δρόμους που δεν τους γνωρίζει αφού δεν μιλάει με το γνωστό ύφος ενός γραφειοκράτη δημοσίου υπαλλήλου αλλά επιχειρεί να κάνει "ολική επαναφορά" διότι, όπως είπε..... πρόσφατα" θέλει να διαψεύσει όλους εκείνους που έλεγαν ότι είναι παρών -απών.

Όντως, ο Φ. Δημητριάδης άφησε δυο και πλέον χρόνια να περάσουν χωρίς να παίξει το ρόλο του ως αντιπολίτευση και ξαφνικά, μετά την εμφάνιση Χαλκίδη δηλαδή, πήρε το ρόλο του ζεστά και άρχισε να κάνει αντιπολίτευση πλην όμως χάνει τη μπάλα διότι προφανώς είναι για πολλή καιρό απροπόνητος.
Σα να λέμε, ο Μαραντόνα, ο καλύτερος του κόσμου δηλαδή στη μπάλα, άμα πει να μπει στο γήπεδο είναι προφανές ότι θα εκτεθεί αν μη τι άλλο.

Επί του προϋπολογισμού ο Δημητριάδης δεν είπε τίποτα, εμφανώς απροετοίμαστος και παρουσίαζε επιχειρήματα ατάκτως ερριμμένα διαψεύδοντας τους πολιτικούς φίλους. 
Ας άφηνε τον Βενιόπουλο να μιλήσει που διάβασε τον προϋπολογισμό και θα είχε έναν ειρμό στην κριτική του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: