Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

"Θύμωσε" ο γραμματέας και απειλεί!!! Το αυτονόητο είναι δύσκολο; Ποιος ο λόγος να έχει Νοσοκομείο η Νάουσα;

Δεν είμαι σε θέση να υποστηρίξω ότι οι Ημαθιώτες γνωρίζουν την ύπαρξη κομματικής δομής των ΑΝΕΛ στο νομό αφού κι εγώ προσωπικά αγνοώ τόσο τον κ. Σπαθάκη όσο και τη Νομαρχιακή Επιτροπή του εν λόγω κόμματος. 
Απαραίτητη αυτή η εισαγωγή διότι μόλις προ ολίγου διάβασα μια δήλωση του γραμματέα της ΝΕ Ημαθίας των..... ΑΝΕΛ στην εφημερίδα ΛΑΟΣ στην οποία ορθά κοφτά απειλεί ότι θα παραιτηθεί. Δεν διευκρινίζει από που θα παραιτηθεί αλλά εικάζω ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του Γραμματέα της ΝΕ.
Η αιτία της έκρηξης του κ. Σπαθάκη είναι η τραγική κατάσταση του Νοσοκομείου της Νάουσας το οποίο επισκέφτηκε με έναν πολιτευτή του κόμματος (δεν έχει μόνο η ΝΔ πολιτευτές) και διαπίστωσαν ελλείψεις. Ελλείψεις που τον αγανάκτησαν τον κ. Γραμματέα και δήλωσε με στόμφο ότι: ""Ο πολίτης πρέπει να είναι πάνω από εμάς και θα παλέψουμε γι' αυτό. Αν αυτό δεν γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα, προσωπικά θα παραιτηθώ γιατί δεν έχω λόγο ύπαρξης..."

Ωστόσο ο γραμματέας των ΑΝΕΛ δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν μπήκε στον κόπο να συλλογιστεί ποια η αναγκαιότητα της ύπαρξης και δεύτερου νοσοκομείου σε έναν νομό 130 χιλιάδων κατοίκων όταν η απόσταση της Βέροιας από τη Νάουσα είναι μόλις μισή ώρα δρόμος, δρόμος ευθεία χωρίς ανηφόρες και δυσκολίες κλπ. Ποιος ο λόγος να συνεχίσει να υπάρχει ένα ακόμα νοσοκομείο στην Ημαθία όταν η λογική επιτάσσει την ύπαρξη ενός νοσοκομείου πλήρως οργανωμένου και "ετοιμοπόλεμου" ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες του λαού της Ημαθίας.

Είναι προφανές ότι το θέμα με το νοσοκομείο της Νάουσας λαϊκίζουν αρκετοί, παίζονται πολιτικά παιχνίδια και χτίζονται πολιτικές καριέρες πάνω σ΄ αυτό. Όμως, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: