Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Mπήκαν οι υπογραφές για το κλειστό του 2ου Λυκείου. Γκυρίνης: Επόμενο βήμα η ενεργειακή αναβάθμιση των γυμναστηρίων

Υπογράφτηκε το πρωί της Τετάρτης, 20 Δεκεμβρίου η προγραμματική σύμβαση για τη χρηματοδότηση ύψους 85,064.52 ευρώ που αφορά την κατασκευή του έργου «Επανακατασκευή δαπέδου κλειστού γυμναστηρίου 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Αλεξάνδρειας» μεταξύ της.....
Υπ.Πο.Α/Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Παρόντες ήταν εκ μέρους της ΓΓΑ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος Γεώργιος Βασιλειάδης και ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, κος Παναγιώτης Γκυρίνης.

Στο κλειστό γυμναστήριο του  2ου Γυμνασίου-Λυκείου Αλεξάνδρειας, επιτελείται ένα σύνολο δραστηριοτήτων, που αφορούν την άθληση. Φιλοξενεί εκτός των μαθητών του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου, Αθλητικούς συλλόγους και Τμήματα γυμναστικής.

Με το έργο προβλέπεται η κατασκευή νέου συστήματος πολυουρεθανικού αθλητικού δαπέδου ελάχιστου συνολικού πάχους 9mm επί του υπάρχοντος δαπέδου από PVC.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης: 
 "Το υπάρχον δάπεδο είναι σχεδόν ακατάλληλο για αθλητική δραστηριότητα και  η χρήση του οδήγησε  σε τραυματισμούς αθλητών.  
Η κατασκευή του νέου δαπέδου θα έχει σημαντική επίδραση τόσο στην σωματική όσο και στην ψυχική υγεία των αθλητών και των μαθητών προλαμβάνοντας σοβαρούς τραυματισμούς, θα βελτιωθεί η ποιότητα της παρεχόμενης άθλησης-εκπαίδευσης, θα συνεχίσει να αποτελεί πόλο έλξης του αθλητισμού και θα συμβάλλει στην ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας. 
Μία από τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι η βελτίωση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Αλεξάνδρειας και στα προσεχή σχέδιά μας είναι και η ολική ενεργειακή αναβάθμιση τουλάχιστον δύο κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων"

2 σχόλια:

ΜΑΡΙΑ είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ 12000 ΕΥΡΩ.ΓΙΑΤΙ?ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

να ναι καλα ο ναλμπαντης και ο αντωνιου ας βγαινεις φωτογραφιες.αντωνιου σπυριδης ναλμπαντης αυτοι ασχοληθηκανε.εσυ τουρισμο κανεις.συριζα παντα.