Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ηλεκτρονικές Πινακίδες στον Δήμο Αλεξάνδρειας: Επενδύουμε στην άμεση πληροφόρηση των δημοτών μας, λέει ο δήμαρχος



Πιστός στις δεσμεύσεις του ο Δήμος Αλεξάνδρειας αποκτά ένα σύγχρονο σύστημα ενημέρωσης και.....
άμεσης πληροφόρησης των δημοτών του, με την προμήθεια και τοποθέτηση τριών ηλεκτρονικών πινακίδων τύπου Led διπλής όψης σε πρώτη φάση.  Η τοποθέτηση των ενημερωτικών πινακίδων πραγματοποιήθηκε αρχικά έμπροσθεν του Συνεδριακού και εκθεσιακού Κέντρου Ιστορίας και Λαογραφίας Δήμου Αλεξάνδρειας, στη γωνία μεταξύ της Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης Τρικάλων & Ελευθερίου Βενιζέλου στο Πλατύ Ημαθίας (πλατεία Δημαρχείου) και στην Τρίγωνη πλατεία έμπροσθεν του Δημαρχείου Μελίκης. 
Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση παρόμοιων πινακίδων και σε άλλα κεντρικά σημεία όλων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Οι πινακίδες θα προβάλλουν πληροφορίες και ανακοινώσεις για διάφορα θέματα που αφορούν τους Δημότες του Δήμου Αλεξάνδρειας όπως αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, τοπικά γεγονότα, αποφάσεις των Δημοτικών Αρχών, ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ, οδηγίες από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου σε περιπτώσεις επικίνδυνων φαινομένων κ.α. Επίσης θα μπορούν να προβάλλονται πληροφορίες γενικού ενδιαφέροντος όπως ημερομηνία, ώρα, θερμοκρασία και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία κρίνεται σκόπιμο να προβληθεί από την Δημοτική Αρχή.


Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας τόνισε πως «Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής αποτελεί η έγκαιρη, υπεύθυνη και πλήρη ενημέρωση του αλεξανδρινού πολίτη για τις πρωτοβουλίες και δράσεις της Διοίκησης μας, καθώς και για θέματα καθημερινότητας της πόλης μας. 
Προσπαθούμε να καταστήσουμε τους δημότες μας πιο ενεργούς απέναντι στις δράσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, διότι ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είναι ο υπεύθυνος πολίτης που ενημερώνεται  για  τα  κοινά,  αναζητά  πληροφορίες, φιλτράρει την είδηση, συμμετέχει στο χώρο της δημόσιας συζήτησης, διαμορφώνει κριτική σκέψη και  παίρνει  θέση».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: