Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Γράψτο, θα είμαι υποψήφιος σύμβουλος με τον Γκυρίνη!!!

Δυο χρόνια πριν τις δημοτικές και όπως φαίνεται το κλίμα γίνεται θερμό χωρίς λόγο και αιτία. Ή μήπως υπάρχει λόγος και υπάρχει και αιτία;
Μετά τον στρατηγό Νίκο Γκαβαρδίνα που δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος με δημοτική παράταξη που δεν έχει προσδιορίσει πλην όμως όλοι αντιλαμβανόμαστε ποια θα είναι αυτή, ακόμα ένας από τα παλιά εμφανίστηκε και δήλωσε στα Τοπικά Χρονικά ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα αυτός ήταν απολύτως σαφής.
Πρόκειται για παλιό δημοτικό..... σύμβουλο Πλατέος, καταγόμενο από το Κλειδί. Ήταν μέχρι πρότινος επαγγελματίας στο χωριό και τώρα που βγήκε στην σύνταξη και ανέλαβαν τα παιδιά του την επιχείρηση που είχε έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο και αποφάσισε να τον διαθέσει στα κοινά. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί εκ νέου, στο πλευρό του νυν δημάρχου Παν. Γκυρίνη και μάλιστα ήδη έχει αρχίσει τον δικό του αγώνα!!!
Εν αναμονή νέων υποψηφιοτήτων ή καλύτερα νέων διαθεσιμοτήτων αφού όπως πάει η δουλειά θα έχουμε μεγάλη προσφορά και θα πρέπει οι υποψήφιοι (πλην Μιχάλη δηλαδή) να κάνουν διαλογή....

Το όνομά του σε επόμενη ανάρτηση έτσι για να έχει και ενδιαφέρον το ζήτημα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο φουρναρης

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο φουρναρης θα ειναι ο γκυρινης δεν θα ειναι.περιμενουν να βγουν συνταξη και μετα να παρουν και ενα δευτερο μισθο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ.ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΡΑΠΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΈΣΤΙΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΣΕ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΨΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΡΑΨΕ ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΔΡΙΣΤΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΗΓΕ ΣΤΑ 4ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΖΗΤΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.ΠΟΥ ΠΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΘΑ ΦΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΣΥ.