Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Μετά τα "γαλλικά" ήρθε η ύφεση μεταξύ Βοργαζίδη και Καλαϊτζίδη- ανακοινώσεις εκατέρωθεν

Ο δήμαρχος Βέροιας με τον βουλευτή
του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Αντωνίου
Κ. Καλαϊτζίδης
Μετά το φραστικό επεισόδιο που έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες στα δικαστήρια της Βέροιας μεταξύ του δημάρχου Βέροιας Κ. Βοργαζίδη και του Νομάρχη Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδη και την επίδειξη γνώσεων "γαλλικής" του τελευταίου προς τον.....
πρώτο είχαμε την δεύτερη πράξη με έκδοση ανακοινώσεων τόσο του δημάρχου όσο και του Νομάρχη.

Ο δήμαρχος Βέροιας σχολιάζοντας το γεγονός λέει τα εξής:

"Θέλοντας μάλλον να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την καθυστερημένη άφιξή του στο Δικαστήριο όπου επρόκειτο να εξεταστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη των αγροτών του κόμβου της Κουλούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης επιχείρησε να «συνετίσει» το Δήμαρχο Βέροιας γιατί το Χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου στο Πάρκο της Εληάς δεν τοποθετήθηκε σύμφωνα με τις υποδείξεις της Περιφερειακής Ενότητας. 

Σε μια ακόμη επίδειξη ασέβειας προς τους θεσμούς και τα θεσμικά πρόσωπα, ο κ. Καλαϊτζίδης έχασε τη ψυχραιμία του, εξυβρίζοντας το Δήμαρχο και μάλιστα δημόσια.
Δυστυχώς, το πρωτοφανές γεγονός για τη δημόσια ζωή του τόπου μας, δεν προκαλεί πλέον καμία έκπληξη. 
Φαίνεται πως ο κ. Αντιπεριφερειάρχης εξακολουθεί να είναι θυμωμένος από την παρέλαση της 16ης Οκτωβρίου 2017, οπότε και αποχώρησε από τη θέση του στην εξέδρα των επισήμων, γιατί απλά δεν τοποθετήθηκε δίπλα στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, αγνοώντας επιδεικτικά το πρωτόκολλο εθιμοτυπίας και αφήνοντας σύξυλους τους διοργανωτές και τους υπόλοιπους επισήμους. 
Σε κάθε περίπτωση, δε θα πρέπει να ανησυχεί ούτε ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης ούτε και ο κονδυλοφόρος του αφού ο Δήμαρχος Βέροιας ουδέποτε θα έμπαινε στον κόπο να απειλήσει με μήνυση τον Αντιπεριφερειάρχη. 

Μάλιστα, δεν επρόκειτο να γίνει καμία δημόσια αναφορά στο γεγονός από την πλευρά του Δημάρχου εάν δεν είχε προηγηθεί ανακριβές δημοσίευμα σε τοπικό μέσο". 

Μετά την παραπάνω ανακοίνωση του δήμου Βέροιας ήρθε σήμερα η απάντηση του Νομάρχη που είναι χαμηλών τόνων και όπως φαίνεται το θέμα κλείνει οριστικά. Η απάντηση του Κ. Καλαϊτζίδη είναι:

"Με ιδιαίτερη έκπληξη παρατήρησα  τον λίβελο  του δημάρχου Βέροιας, ο οποίος σε  είκοσι σειρές κειμένου  αναφέρεται στο όνομα μου έξι φορές!
Αδυνατώ να τον ακολουθήσω, λόγω αρχών και αξιοπρέπειας, στο μένος και την ανασφάλεια που τον χαρακτηρίζει.
Αυτές τις Άγιες Μέρες ας ευχηθούμε να πλημμυρίσει  γαλήνη στην καρδιά των συνανθρώπων μας, μακριά από κακίες, μίση και μυθομανίες.
Χρόνια πολλά σε όλους τους πολίτες της Ημαθίας και φυσικά και στον δήμαρχο Βέροιας.
Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας"

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙ.ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΥΡΙΝΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ .

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΖΙΤΖΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΧΑΛΚΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΣΟ ΑΣΕ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΨΑΧΝΕΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ.ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΠΑΓΩΝΙ.ΝΑ ΣΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ.ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΔΙΕΞΟΔΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΤΑΣΟ.ΔΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμο 3: 02 Να είσαι καλά. Με έκανες και γέλασα. Πιστεύεις ότι ο Γκυρίνης μπορεί να πιέσει τον Τζιτζικώστα για να πείσει τον Χαλκίδη να αλλάξει γνώμη? Βλέπεις όνειρα τα μεσάνυχτα μέσα στην ομίχλη.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ Η ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΦΡΕΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΧΛΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ DEAL ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΖΟΩΤΡΟΦΩΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ.ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΧΑΛΚΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ.Ο ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 11: 38 Θεωρώ μεγάλο ατόπημα που ο Χαλκίδης δεν σε ρώτησε για να πίνει καφέ με την παρέα του στο Τροκαντερό. Επίσης μεγάλο ατόπημα του Χαλκίδη που δεν σε ρώτησε για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος. Αλλά γιατί στεναχωριέσαι? Θα υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι που μπορείς να ψηφήσεις. Εκτός και αν ο Χαλκίδης σου χαλάει την σούπα από ότι φαντάζομαι. Αλλά περί ορέξεως: Κολοκυθόπιτα.