Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

VIDEO - Γιατί δεν μιλάει ο Γ. Ουρσουζίδης; Είναι "καλή" η επένδυση στο Βέρμιο ή άλλαξαν οι αρχές του;

Δεν πέρασαν τρία χρόνια, ήταν Ιανουάριο του 2015, προεκλογική περίοδος και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν συνέντευξη  τύπου στην Αλεξάνδρεια, στο ξενοδοχείο "ΜΑΝΘΟΣ". Όταν ήρθε η σειρά μου επέλεξα να ρωτήσω τον Γιώργο Ουρσουζίδη, πολιτικό μηχανικό και με έντονη δράση στα κινήματα της Ημαθίας που αφορούσαν περιβαλλοντικές υποθέσεις. Ο κ. Ουρσουζίδης είχε πρωταγωνιστήσει, μαζί με....
άλλους φορείς και πολίτες, στην καμπάνια ενάντια στη χωροθέτηση της μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην θέση "12" ως εκπρόσωπος και πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ημαθίας.
Ρώτησα τον τότε υποψήφιο και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ το εξής: "Εφόσον εκλεγείς βουλευτής και ως κυβερνητικός βουλευτής διαπιστώσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιτρέψει επενδύσεις με αρνητικό περιβαλλοντικό πρόσημο όπως η καύση απορριμμάτων, η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Βέρμιο κλπ εσύ τί θα κάνεις; Θα αντιδράσεις, θα παραιτηθείς ή θα προτιμήσεις την βουλευτική καρέκλα;"
-Η απάντηση του νυν βουλευτή ήταν ξεκάθαρη και σαφής. Ανέλαβε δέσμευση δημόσια ότι θα παραμείνει πιστός στις αρχές του και στους αγώνες του επικαλούμενος ότι δεν τον κρατάει καμιά καρέκλα και ότι το έχει αποδείξει όταν παραιτήθηκε από διοικητής του Νοσοκομείου Βέροιας αντιδρώντας σε νόμο της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Δείτε το βίντεο, θυμηθείτε το γεγονός και αναρωτηθείτε γιατί ακόμα ο Γιώργος Ουρσουζίδης του οποίου η βουλευτική θητεία είναι, κατά την άποψή μου χρήσιμη και θετική, δεν έχει αντιδράσει ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: