Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Η νέα ήττα Αλεξάνδρειας, η παραίτηση Αναστασόπουλου και το μέλλον της ομάδας

Νέα ήττα της Αλεξάνδρειας σήμερα από το Παλιοχώρι Χαλκιδικής και όπως είναι φυσικό η  ομάδα μπαίνει σε τροχιά υποβιβασμού. Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα και μάλιστα οι εντός έδρας ήττες τόσο από τον Λαγκαδά όσο και από το Παλιοχώρι έφεραν την παραίτηση του προπονητή Αναστασόπουλου. Μια εξέλιξη απολύτως φυσιολογική αφενός και αφετέρου μια....
ακόμα διάψευση του προέδρου που εμπιστεύθηκε την ομάδα σε έναν άπειρο προπονητή που βρήκε την ευκαιρία να κάνει το "αγροτικό" του πλην όμως τα αποτελέσματα δεν τον δικαίωσαν.
Χωρίς να διεκδικώ την απόλυτη γνώση του χώρου του ποδοσφαίρου και βασιζόμενος στην κοινή λογική είχα υποστηρίξει ότι ήταν λάθος η επιλογή του προέδρου Δ. Σαμαρά να προσλάβει ως προπονητή έναν άπειρο στο χώρο με μοναδικό προσόν ότι ήταν καλός τερματοφύλακας όταν ήταν στην ενεργό δράση. Η κατηγορία αυτή εκτός των διασυνδέσεων που πρέπει να έχουν οι παράγοντες επιβάλλεται οι ομάδες να έχουν προπονητές -προσωπικότητες που είναι σε θέση να μπορούν να πάρουν ένα ή περισσότερα παιχνίδια με το όνομά τους, με τον τσαμπουκά τους. Ο Αναστασόπουλος προφανώς δεν ανήκει σ΄ αυτή την κατηγορία και ήταν νομοτελειακό να αποτύχει.
Τώρα, το ζητούμενο είναι να σωθεί η ομάδα ώστε να μην πάει στράφι η προσπάθεια του προέδρου Σαμαρά. Ένας πρόεδρος που γουστάρει το ρόλο του, που "μάτωσε" για την ομάδα αλλά δυστυχώς αποτέλεσμα δεν είδε.
Δεν είμαι σε θέση να πω αν η Αλεξάνδρεια θα σωθεί και θα σώσει την παρτίδα ο Σαμαράς αλλά θα είναι μεγάλη ήττα για την πόλη και το τοπικό ποδόσφαιρο αν η ομάδα χάσει την κατηγορία ενώ έχει σπουδαίο υλικό, ενώ έχει έναν πρόεδρο που κάνει θαρραλέα βήματα αλλά υστερεί σε κινήσεις και ενέργειες που εξαρτώνται από φιλικές σχέσεις και πολύ συναίσθημα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Αναστασόπουλου στο ράδιο Αβένα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χάρη τα λες ωραια για τον Πρόεδρο αλλα αυτος τα ξέρει όλα.δεν οχειρωσε την ομαδα με ειδικούς εάν γι έπραττε τωρα θα μιλούσαμε για ομαδα μοντέλο.