Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Νέο "πείραμα" Σαμαρά ή τζακ ποτ; Το καλοκαίρι προπονητής στο Σάνι και τώρα στην Αλεξάνδρεια ο Απ. Πάπας....

-Νέος προπονητής στην Αλεξάνδρεια από σήμερα

Μετά από καθυστέρηση πέντε μηνών και με την ομάδα να βρίσκεται για τα καλά στη ζώνη του υποβιβασμού ο πρόεδρός της Δημ. Σαμαράς έκανε ακόμα μια κίνηση της οποίας η ορθότητα και αποτελεσματικότητα θα αποδειχτεί στην πράξη σε λίγο διάστημα. 

Μετά το πείραμα των δυο προπονητών, Παπαδόπουλου και Αναστασόπουλου, προσέλαβε έναν προπονητή ονόματι Απόστολος Πάπας που στο....
βιογραφικό του φέρεται ότι πέρασε από ομάδες όπως ο Μακεδονικός, ο Απόλλων Καλαμαριάς κλπ αλλά με ένα πρόχειρο ψάξιμο στο διαδίκτυο είδα ότι το καλοκαίρι ήταν προπονητής σε ένα θερινό καμπ για μικρά παιδιά και ότι ο στόχος του, όπως δηλώνει στο ρεπορτάζ, ήταν να φύγει για τη Γερμανία ώστε να δουλέψει σε τμήματα υποδομής. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο εν λόγω ρεπορτάζ, δεν ήθελε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο αλλά τον κέρδισε η άρτια υποδομή που βρήκε στο συγκεκριμένο καμπ.
Δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω έναν προπονητή και μακάρι να φέρει αποτέλεσμα, να καταφέρει να ανεβάσει το ηθικό των παιχτών, να βγάλει την ομάδα από την σημερινή δύσκολη κατάσταση.
Γιατί, όπως είναι γνωστό σε όλους όσοι παρακολουθούν τα της ομάδας το καλοκαίρι όλοι κάνανε λόγο για άνοδο στην Β΄ Εθνική και τώρα ο στόχος είναι να σωθεί η ομάδα.

Η διοίκηση της Αλεξάνδρειας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλωσορίζει τον νέο προπονητή:

Η διοίκηση του ΑΣΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη στο πόστο του προπονητή ,τον έμπειρο και καταξιωμένο , κ. Απόστολο Πάππα.
Ο νέος μας προπονητής έχοντας θητεία σε πολλές και ιστορικές ομάδες (Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μακεδονικό, Μουδανιά, Μακροχώρι, ΑΕ Ευόσμου, Χαλκηδόνα) , ήδη έχει ξεκινήσει την αναζήτηση νέων έμπειρων παικτών σε συνεργασία πάντα με την διοίκηση για την δημιουργία ενός πιο ανταγωνιστικού ρόστερ που σκοπό θα έχει την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία της Γ Εθνικής.
Ταυτόχρονα η διοίκηση ανακοινώνει και την πρόσληψη στο πόστο του τεχνικού διευθυντή τον κ. Δημήτρη Κανάκη.
Τους ευχόμαστε καλή αρχή και να πετύχουν τους στόχους ,τους οποίους από κοινού έχουμε θέσει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΕΣ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΑΦΜ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕΣ.ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ
ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ?ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ.