Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Ο στρατηγός Ν. Γκαβαρδίνας δηλώνει: Θα είμαι υποψήφιος στις δημοτικές του ΄19 - Με ποιον υποψήφιο θα είναι; Βρείτε το

Νίκος Γκαβαρδίνας
Πολλές είναι οι φορές που σημαντικές αποφάσεις είτε λαμβάνονται εν θερμώ είτε μετά από κάποια συγκυρία που "πιέζει" τα πράγματα. 

Εικάζω ότι ο απόστρατος στρατηγός και πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Γκαβαρδίνας βρίσκεται σε μια από τις δυο εκδοχές και επώνυμα και ευθαρσώς δηλώνει ότι είναι στις προθέσεις του για να μην πω ότι ήδη η πλάστιγγα έχει γείρει, να κατέλθει εκ νέου στη μάχη των.... δημοτικών εκλογών εντασσόμενος σε κάποιο σχήμα που εκ των πραγμάτων δε θέλει και πολύ μυαλό να προβλέψει κανείς ποιο θα είναι.
Ο στρατηγός λοιπόν διαβάζοντας τη χτεσινή ανάρτηση που έκανα με τίτλο "παραπολιτικά από την Γρουνοχαρά του Λαογραφικού Ομίλου "Το Ρουμλούκι"- Ποιοι ήταν, ποιος δεν ήταν και τι είπαν" και μόλις είδε ένα σχόλιο ανωνύμου συγγραφέα εκνευρίστηκε και δείτε με ποιον τρόπο απάντησε και έστειλε και το ανάλογο μήνυμα:
"Ο Γκαβαρδινας Νικολαος είπε...
Προς τον Ανωνυμο.
Γιατι κυριε ανησυχεις τοσο πολυ τι θα κανω. Θα με απαγορευσεις να εμφανιζομαι στις διαφορες εκδηλωσεις. 
Δεν εγλειψα κανενα και ουτε υπηρξα υποτακτικος κανενος.
Εγω δηλωνω την ταυτοτητα μου κανε και εσυ το ιδιο και ελα να αναμετρηθουμε πολιτικα, επαγγελματικα κλπ. 
Να δουμε το βιογραφικο σου και μετα συζηταμε. 
Δεν τολμας. Εισαι ανθρωπακι και πολυ λιγος. 
Λυπαμαι. 
Ειχα σκοπο να μην ασχοληθω με τα τοπικα, αλλα μετα απ αυτο θα ειμαι για να δουμε ποιος απο τους δυο μας θα εκλεγει.
Ευχαριστω κ Μοχλα".

Τόμπολα λοιπόν και κατά πως φαίνεται κάποιος εκ των υποψηφίων δημάρχων κέρδισε μια σοβαρή υποψηφιότητα και σίγουρα εκλόγιμη επιλογή.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποσο σοβαρα να τους παρει ο κοσμος αυτους ολους που περνουν αποφασεις με ενα ανωνυμο σχολιο.γιατι ρε νικο τι εκανες με τον δημητριαδη που απαγορευσες να βγαζει φωτοτυπιες ο τασιοπουλος για την αντιπολητευση και εσυ βγαζεις δωρεαν για σενα.μοχλα με οποιον και να ειναι ας μας πει πρωτα γιατι τους κατηγορουσε να μην πω τους εβριζε.ασε ως τοτε θα τον κανει μηνυση καποιος και θα την αποσυρει την υποψηφιοτητα.για πιο βιογραφικο του γικονογλου?αν εγλειψε δεν το ξερω το ξερει η αλεξανδρεια.Αποκαλεις ανθρωπακια τους πολιτες νικο σιγα ακομα εξουσια δεν ειδες και εξουσια το παιζεις.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΧΛΑ ΟΤΙ ΘΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ.ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ.ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ?ΆΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΟ ΧΑΡΗ ΜΟΧΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΥΜΩΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΝΙΚΟ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΣΤΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑ ΟΛΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΑΚΟΣ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ?ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΙΚΟ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΓΚΥΡΙΝΗ ΜΕ ΧΑΛΚΙΔΗ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΙΚΟ ΤΙ?ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ.ΒΡΕΣ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Καποιος θα σε ψηφισει με γκυρινη και χαλκιδη πιστευεις.αντε γεια.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Λιγο σοβαροτητα δεν βλαπτει σε ολους που ζητατε το κοινο καλο συμφερον του τοπου.

Ανώνυμος είπε...

Νίκο τι στο διάολο τα έχουμε τα άρματα κάνε ένα ντού . Σε θέλω με την στολάρα σου στην εξέδρα, και άλλαξε υπασπιστή. Πριν από όλα όμως βάλε όλους τους Αγιορείτες να προσευχηθούν για σένα.