Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Από την συμμορία της Χρυσής Αυγής στην ΝΔ για να ψηφίσει Τζιτζικώστα- Η στροφή προς το ...κέντρο ολοκληρώνεται

Άνετος και στο σπίτι του πλέον ο Βαφείδης μετά από το πέρασμά του από την συμμορία της ναζιστικής χρυσής αυγής.
Όπως ίσως προσέξατε δεν ασχολήθηκα καθόλου με τις εκλογές στη ΝΔ για την ανάδειξη του προέδρου της. Θεωρώ ότι η όλη διαδικασία είναι.... άνευ ουσίας αφού όποιος και να εκλεγεί θα υπηρετήσει το ένα και μοναδικό πολιτικό σχέδιο που έχει αποφασιστεί από την ΕΕ και το ΔΝΤ για την χώρα και το λαό της.
Απλά πράγματα δηλαδή. Ούτε κρύο ούτε ζέστη για το αν γίνει ή όχι πρόεδρος ο Μεϊμαράκης ή ο Μητσοτάκης. Ή αν έχασε ο Τζιτζικώστας και πάτωσε ο φασιστοΆδωνης.

O Bαφείδης στην συγκέντρωση του Άδωνη στη Βέροια
Ωστόσο, είδα στο σάιτ www.inveria.gr μια είδηση που θεωρώ ότι είναι απείρως πιο ενδιαφέρουσα από το ποιος θα γίνει πρόεδρος. Είδα ότι καραμπινάτος φασίστας, ακροδεξιός με πατέντα, χρυσαυγίτης ενεργό μέλος, παλιό στέλεχος της ΝΔ στη Βέροια πήγε και γράφτηκε ξανά στη ΝΔ από την οποία είχε αποχωρήσει προ πολλού και μάλιστα ψήφισε Τζιτζικώστα.

Ο λόγος για τον Στ. Βαφείδη, γνωστό ακροδεξιό τη Βέροιας και της Ημαθίας που όταν έφυγε από τη ΝΔ πήγε στο Λάος του Καρατζαφέρη. Ακολούθησε η ένταξή του στην εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής και όταν δεν τον έβαλαν υποψήφιο βουλευτή τον Ιανουάριο του ΄15 αποχώρησε διαμαρτυρόμενος. 
Τώρα, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη αποδεικνύοντας ότι η ΝΔ διαθέτει χώρο και για φασίστες, ενθικιστές, ακροδεξιούς και όλους αυτούς που έφτασαν στο σημείο να θεωρούν τον Καραμανλή ως ...κομμουνιστή.

Να τους χαίρονται στη ΝΔ αυτά τα στελέχη και παράλληλα να χαίρεστε και όλοι εσείς που στηρίξατε μαζί με τον Βαφείδη τον Τζιτζικώστα.

Οι φωτογραφίες είναι από το σάιτ in.veria.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς.
Και τώρα όλοι μαζί, στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Και ο χρυσαυγίτης Βαφείδης και οι συνοδοιπόροι του, ο Βορίδης, ο Άδωνις, ο Μπαλτάκος και βεβαίως η ομάδα Τζιτζικώστα, όλοι στο πλευρό του Κυριάκου. Για τη μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά. Τρομάρα τους !!!
Μέχρι χθες, από τη ΜΙΑ, ο Κυριακος Μητσοτάκης ήταν ο Κούλης, ο γιός του Δρακουμέλ, ο αδερφος της Ντορας,που ηταν κορη του εφιαλτη ,η μπηξο ,ο δειξο, ο δωράκιας με τις καφετιερες,τα τηλεφωνικα κεντρα και τα άλλα δωράκια της SIEMENS, o κολλητός του Χριστοφοράκου κλπ ...
Και σήμερα είναι ο εκπρόσωπος της ανανέωσης. Ποιός ξέρει τι κρύβεται πίσω από αυτές τις συμμαχίες, από αυτούς τους συμβιβασμούς κι αυτές τις μεθοδεύσεις.
Από την ΑΛΛΗ, κάποιοι σαν κάτι δικούς μας, π.χ. τον Νίκο Λιολιόπουλο,πίστεψαν ότι με τον Μητσοτάκη, θα μπορούσαν να αναβιώσουν κάτι φιλελεύθερο.
Και ξαφνικά, θα γίνουν "πρόβατα", θα ψηφίσουν Μητσοτάκη και θα τους προκύψει να είναι συναγωνιστές και συνοδοιπόροι, με τον Βορίδη, τον αντιπρόσωπό του στο Ν. Ημαθίας, τον χρυσαυγίτης Στέφανο Βαφείδη, τον Άδωνι και τα άλλα παιδιά. Μαζί στο ίδιο κόμμα, Νίκος Λιολιόπουλος, Στέφανος Βαφείδης, με Άδωνι και Βορίδη, στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Και στην ίδια γραμμή, με τον πολυχρονεμένο Αντιπεριφερειάρχη μας, τον Κώστα Καλαϊτζίδη, τον Μεγαλέξανδρο των Ανθεμίων, που επίσης στηρίζει -ναι...κι αυτός- τον Κυριάκο Μητσοτάκη...
Αυτό κι αν είναι... "Σύμφωνο Συμβίωσης".
Όλοι “για τη μουριά του Αγιαντώνη” έλεγαν κάποτε οι παλιοί, στη Βέροια...
Κάτι θα ήξεραν...
(ΑΡΧΟΝΤΟΡΕΜΠΕΤΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

Πριν χρονια ειχα διαβασει καποιο αρθρο που ελεγε οτι πρεπει να τραγουδησει η χοντρη για να τελειωσει η οπερα. Οπου χοντρη εβαζε τον συριζα και οπου οπερα την μεταπολιτευση. Πρεπει να εχει καμια 4-5 χρονια που το ειχα διαβασει. Μεσα επεσε μαλλον. Ας τραγουδησει και η χοντρη - συριζα. Υπομονη, τα καλυετρα ερχονται. Ο κοσμος δεν κοιμαται. Μαζευει μισος για ολους αυτους. Υπομονη ακομη λιγο.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, δεν μπορώ να διαφωνήσω με την παραβολή σου. Και να θέλει να διαφωνήσει κάποιος, έρχεται το... σύμπαν και σε δικαιώνει. Ο Θάνος Τζήμερός δηλώνει "θετικός" στο να γίνει πρόεδρος της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το ίδιο θετικός, δηλώνει και ο Δημήτρης Σταμάτης (ο Σταμάτης μάλιστα δηλώνει υποστηρικτής του Κυριάκου). Ο Τζήμερος είναι γνωστός. Ο Δημήτρης Σταμάτης επίσης γνωστός. Ήταν υπουργός επικρατείας του Σαμαρά, που σύμφωνα με τη δικογραφία ήταν αυτός που συζητούσε με τον Χαϊκάλη των ΑΝΕΛ, στην υπόθεση των CDS και μαζί με τον Μπαλτάκο είχαν αναλάβει να εκτελέσουν το σχέδιο Σαμαρά, για τη διεύρυνση της ΝΔ προς τα δεξιά. Ο Σταμάτης να βολιδοσκοπήσει προς τους ΑΝΕΛ (το κατήγγειλέ δημόσια ο Καμμένος) και ο Μπαλτάκος προς τη Χρυσή Αυγή (τον "έδωσε" ο Κασιδιάρης). Αυτοί τώρα, στηρίζουν Κυριάκο Μητσοτάκη.Και τα πρόβατα θα ακολουθήσουν...
Έ... με κάτι πως να μη τραγουδήσει η... χοντρή. Ήλθε η ώρα της.
(ΑΡΧΟΝΤΟΡΕΜΠΕΤΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

Μα ο Βαφείδης το δηλώνει ανοιχτά στη Βέροια, ότι είναι πλέον με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως λέει, στηρίζουν Μητσοτάκη και ο Βαφείδης και οι δικοί του, διότι ο Κυριάκος θα ανοίξει τη ΝΔ και προς τα αριστερά αλλά και προς τα δεξιά, ώστε να τους χωρέσει κι αυτούς.
Ισχυρίζεται μάλιστα, ότι έχει διαβεβαιώσεις γι αυτό (από ποιόν δεν μας είπε). Τον Μειμαράκη δήλωσε ότι δεν τον θέλει, διότι αυτός συγκεντρώνει τους Καραμανλικούς κι αυτοί είναι που δεν θέλουν στη ΝΔ τους παλιούς Χρυσαυγίτες.
Από κάποιους σαν τον Βαφείδη, τώρα κοντεύουμε να συμπαθήσουμε και τους Καραμανλικούς...