Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

VIDEO- Η ομιλία του Χρ. Αντωνίου (ΣΥΡΙΖΑ) στη Βουλή για τον προϋπολογισμό

Ο βουλευτής Χρήστος Αντωνίου μίλησε στην βουλή χτες στην συζήτηση για τον....
προϋπολογισμό του 2016 και άσκησε κριτική στους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που είχαν μιλήσει πριν από αυτόν λέγοντας ότι "...λες και ζούσαν σε άλλη χώρα και είχαμε ανάπτυξη και ήρθε ο Σύριζα και έφερε την καταστροφή..".
Στην συνέχεια έκανε εκτενή αναφορά στα όσα έχει προγραμματίσει να κάνει η κυβέρνηση του Σύριζα- Ανέλ.
Το βίντεο είναι:

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπάρμπα σε ποιούς απευθύνεσαι? Ποιός σου έγραψε και διάβασες αυτές τις παπαριές? Αντιπολίτευση νομίζεις ότι είσαι ακόμη? Ποια συνέπεια έχεις εσύ και το κόμμα σου? Καταργήσατε τον ΕΝΦΙΑ? Δώσατε την 13η σύνταξη? Ανεβάσατε το μισθό του εργάτη, του υπαλλήλου? Μειώσατε την ανεργία? Μειώσατε τους φόρους? Καταργήσατε τα μνημόνια? Καταργήσατε τους νόμους που κατακρεούργησαν οι προηγούμενη Κυβέρνηση? Τι και αν δεν τα ψηφήσατε τότε ,τα εφαρμόζεται τώρα δηλαδή συμφωνείτε!!!! Και τώρα μεγάλε αριστερέ τις πλάκας τι ψήφησες? Και τι θα ΞΑΝΑ ψηφήσεις την μείωση τις σύνταξης του παππού μου? Το ξεπούλημα των αεροδρομίων ?Τις ΔΕΗ? Των φιλέτων του δημοσίου? Τα λιμάνια? Θα φορολογήσετε και την αναπνοή μας? Είσαι ένα άβουλο ανθρωπάκι που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να λες ΝΑΙ σε όλα γιατί τώρα είσαι ΒΟΛΕΥΤΗΣ και ΟΧΙ βουλευτής, είσαι αριστερός τις πλάκας!!! Αριστερός σημαίνει συνέπεια, σημαίνει αλληλεγγύη , σημαίνει αγωνιστικότητα , σημαίνει πατριωτισμό, ΕΣΥ τι έχεις από όλα αυτά? Απλά όλοι σας είστε προδότες του λαού!!! Ντροπή σου, και ντροπή σας!!! Πώς λέγατε τους άλλους γερμανοτσολιάδες? Εσάς πώς να σας λέμε?

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 6 Δεκεμβρίου 2015 - 11:03 π.μ. τα ειπες ολα.
Απλα μετα τον μπεσυρ αγα, καναμε ακομη εναν πλουσιο στην Αλεξανδρεια με τα λεφτα τα δικα μας.
Χρηστο ντροπη σου ρε. Αλλα δεν πειραζε. Εχει ο καιρος γυρισματα.
Οχι αριστεροι της δεκαρας ειστε που ειπε ο φιλος, αλλα ειστε εσεις που κανατε τον σαμαροβενιζελο να φανταζει μπροστα σας τιποτα.
Χρηστο, υπομονη. Η καταιγιδα ερχεται. Και το κακο ειναι οτι στο ελικοπτερο δεν χωρας εσυ. Και μην πεις ρε παιδια δεν ηξερα. Αει στα τσακιδια προδοταρα που σε ψηφισαμε για να οικονομας και να λες σε ολα ναι.
Και βασικα αλλη φορα μην μιλας στην βουλη.
Προδοταρα. Ξεφτυλα. Αλλα βλεπεις ειναι πολλα τα αργυρια. Ποιος μαμαει εμας που σε ψηφισαμε και εξαιτιας ΚΑΙ της δικιας σου ψηφου, θα ψοφησουμε της πεινας. Αλλα δεν μασαμε. Μαθαμε την πεινα. Εσυ πως θα μαθεις την πεινα και την φαπα τραβεστι αριστερε με δεξιες τσεπες.
Υπομονη...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε φίλε 11: 03 τα είπες όλα!!! Δεν ξέρω τι ψηφίζεις αλλά έχεις απόλυτο δίκαιο. Αυτή δεν είναι αριστερά, είναι Φ- Α-Σ-Ι-Σ-Μ-Ο-Σ και εγώ τους φασίστες δεν τους πάω με τίποτα. Επομένως ‘ένα πράγμα μόνο μας μένει. ΑΓΩΝΑΣ- ΑΓΩΝΑΣ –ΑΓΩΝΑΣ απέναντι στους προσκυνημένους.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Θα βγαλουμε την οικονομια απο την κριση και θα την γυρισουμε σε αναπτυξη, λεει στο τελος. μακαρι να καταφερουν συντομα να επανορθωσουν την ζημια που κανανε οι ιδιοι που παρελαβαν την οικονομια σε αναπτυξη

Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Η πλάκα ήταν ότι ενοχλούσε και κόπηκε ο Γικόνογλου από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για το πασοκικό και μνημονιακό του παρελθόν!!!
Κι ύστερα ήρθε η Τζάκρη, ο Μπόλαρης, ο Μάρδας, Ο Αλεξιάδης, ο Τόσκας, ο Σπίρτζης, ο Κουρουπλής κι άλλοι αγωνιστές της μνημονιακής "αριστεράς"!!!
Γελούν και τα κουνουπίδια!!!
Για δε τον κ. Αντωνίου απαξιώ να γράψω λέξη...

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια τελικά μήπως τον απόλυτο φασιμό τον εκπροσωπεί χρήστο ο σύριζα και όλα τα ανεμομαζόματα που είναι εκεί? Διότι όλα σας τα μέτρα είναι φασιστικά και η επιβολή τους γίνεται με βίαιο τρόπο. Τελικά ο φασιμός ( όπως αναφέρθηκε απο άλλο σχόλιο) είστε όλοι εσείς εκεί στον σύριζα.
Διότι το να κάνεις ένα μεγάλο ΟΧΙ τους Ελληνικού λαού ΝΑΙ , φασίστας πρέπει να είσαι τελικά. Δεν πειράζε. Πολύ συντόμος θα σας φτύσει το σύστημα. Μόλις περάσει και το ασφαλιστικό. Ομπρέλα να κρατάς μόνο .

Ανώνυμος είπε...

Όταν δηλώνεις αριστερός και ακολουθείς δεξιά πολιτική.
Όταν υπόσχεσαι εθνική κυριαρχία και κάνεις ότι σου υπαγορεύουν.
Όταν σκίζεις τα μνημόνια, για να υπογράψεις νέα και χειρότερα.
Όταν δεν τηρείς καμιά από τις «δεσμεύσεις» σου.
Όταν παραδέχεσαι την ανικανότητα σου και συνεχίζεις με θράσος.

Τι απομένει από το αριστερό…. σου πρόσημο;

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα. Πολλά κρίμα για την πρώτη φορά αριστερά. Το σχέδιο είναι ένα. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Οσο το ΚΚΕ κάνει μοκο και πετάει καμιά λακαμιά όλα καλά. Απλά απορώ δια τι, το ΚΚΕ δεν σχίζει τον συριζα ώστε να πάρει ψήφους, ΚΚΕ ακούω, ΚΚΕ δεν βλέπω.

Ανώνυμος είπε...

Ξεσχίστε ρε γαμώτο τους αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ, τι πεςριμένετε?

Ανώνυμος είπε...

Κράτα γερά Κε βολεΥτά.
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.
Κράτα γερά. Σε όλα ναί! Ειδικά στον παχουλό μισθό σου. Και φυσικά ναι στην φτώχεια του βασανισμένου Ελληνικού λαού.
Κράτα γερά Κε βολεΥτά !
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ.
Το πάρτυ μόλις ξεκινάει.