Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Με τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ συναντήθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας- ανακοίνωση ΝΕ

Χρήστος Αντωνίου
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας
Δ/Τ- Την Τετάρτη το μεσημέρι, οι βουλευτές του νομού και στελέχη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας συναντήθηκαν με το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ ανταποκρινόμενοι στην επείγουσα έκκληση τους για συνάντηση,καθώς, όπως γράφουν στο υπόμνημά τους "η κατάσταση στο ΕΚΑΒ Ημαθίας φτάνει στα όρια της....
κατάρρευσης". 

 Οι εργαζόμενοι, αφού εξέθεσαν τα χρόνια προβλήματά τους ( παλιά ασθενοφόρα που παρουσιάζουν συνεχείς βλάβες, υποστελέχωση του τομέα, ανάθεση από τη διοίκηση του νοσοκομείου δευτερογενών περιστατικών ενώ το ΕΚΑΒ είναι προορισμένο να ασχολείται με επείγοντα περιστατικά ),που καθιστούν το έργο τους δύσκολο και αναποτελεσματικό, ζήτησαν να ακουστεί η κραυγή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. 

Οι βουλευτές πληροφορήθηκαν με λεπτομέρεια και ακρίβεια τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και διαβεβαίωσαν ότι θα στηρίξουν τα αιτήματά τους καθώς και στόχος της Κυβέρνησης είναι στην επόμενη περίοδο να τεθούν οι βάσεις για ολοκληρωμένη ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους στην Ελλάδα, υλοποιώντας πολιτικές που εντάσσονται σε μια συνολική στρατηγική για την ανταπόκριση στις πιεστικές ανάγκες της κοινωνίας σε διάφορους τομείς, όπως αυτός της Υγείας.

2 σχόλια:

Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Να κοιμηθούν ήσυχοι οι εργαζόμενοι στο εκαβ... η κυβέρνηση συριζα και οι τοπικοί βουλευτές ιδιαίτερα θα φροντίσουν για την επίλυση όλων των προβλημάτων τους...ξέρω κι άλλο ένα καλό με τον Τοτό αλλά το αφήνω για άλλη φορά.

Ανώνυμος είπε...

Από λόγια χορτάσαμε